Λετονία: Με την Samanta Tina στην Eurovision 2021!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγα λεπτά από την επίσημη ακύρωση της Eurovision 2020 και ήδη η λετονική δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε ότι και το 2021 την χώρα θα εκπροσωπήσει η Samanta Tina. Μπορεί η είδηση της ακύρωσης του διαγωνισμού να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα αυτιά των απανταχού Eurofans, οι συμμετέχουσες χώρες δεν παύουν όμως να αρχίζουν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη Eurovision. Έτσι, η Λετονία ακολουθεί τις Ολλανδία, Ισπανία και Κροατία που θα εκπροσωπηθούν από τους ίδιους καλλιτέχνες και στην επόμενη Eurovision.

Η Samanta Tina με tweet της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter επιβεβαίωσε ότι θα διαγωνιστεί στη Eurovision 2021! Μάλιστα, αστειεύτηκε για το επίθετό της μετατρέποντάς το σε “Karantina”. Δίνοντας έτσι, κατά κάποιον τρόπο, μια νότα χιούμορ στις δύσκολες ημέρες που περνάει η γηραιά ήπειρος!

https://twitter.com/Samanta_singer/status/1240281620411830277

Η Samanta Tina επρόκειτο να εκπροσωπήσει τη χώρα της Βαλτικής τον Μάιο με το τραγούδι “Still Breathing”. Δεν έχει παρά να “κρατήσει την αναπνοή της” για 14 μήνες ακόμη, για να ανεβεί στη σκηνή του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

https://www.youtube.com/watch?v=_46gTi8Ut0U

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *