Μάλτα: Ακούστε το “All of My Love” το τραγούδι της Destiny για την Eurovision 2020!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Μάλτα επέλεξε τον εκπρόσωπό της μέσω του δημοφιλούς talent show The X-Factor. Ο τελικός του The X-Factor Μάλτας πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Destiny Chukunyere!

Μέντορας της νεαρής Destiny καθ’ όλη την διάρκεια του talent show υπήρξε η Ira Losco, εκπρόσωπος της χώρας το 2002 (2η θέση) και το 2016 (12η θέση). Κατά την διάρκεια του show η Destiny ερμήνευσε μερικά από τα δημοφιλέστερα τραγούδια παγκοσμίως όπως το I Will Survive της Gloria Gaynor και το He Lives In You από την ταινία The Lion King.

Η νεαρή ερμηνεύτρια θα εκπροσωπήσει τη Μάλτα με  το “All of My Love”.

Στους δημιουργούς βρίσκουμε τον Cesar Shampson, εκπρόσωπο της Αυστρίας το 2018 και τον Boris Milanov ο οποίος φέτος εκτός από το τραγούδι της Μάλτας υπογράφει και τις συμμετοχές της Γερμανίας και Βουλγαρίας.

https://www.youtube.com/watch?v=CFCn_8oViRw

Ποια είναι η Destiny Chukunyere;

 

Η Destiny γεννήθηκε το 2002 στη Μπιρκικάρα της Μάλτας. Από πολύ μικρή ανακάλυψε το ταλέντο της στη μουσική ενώ πολύ γρήγορα ξεκίνησε να συμμετάσχει σε μουσικούς διαγωνισμούς. Το 2015 και σε ηλικία 13 ετών εκπροσώπησε τη Μάλτα στην Junior Eurovision με το “Not My Soul”. Κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα σε δεκαεπτά συμμετοχές χαρίζοντας στη χώρα την δεύτερη νίκη της στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Ένα χρόνο αργότερα θα συμμετάσχει στο Britain’s Got Talent όπου θα φτάσει μέχρι την φάση των ημιτελικών. Το 2019 συμμετείχε στα φωνητικά της μαλτέζικης αποστολής, βοηθώντας την επίσης νεαρή Michela η οποία και κατέκτησε την 14η θέση.

 

Η Μάλτα έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Α’ Ημιτελικό στις 12 Μαϊου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς (θέσεις 9-17).

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Μάλτας; Θα καταφέρει να προκριθεί για ακόμη μια χρονιά στον Μεγάλο Τελικό;

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. C.G
    C.G says:

    Καλούτσικο αλλά δεν τρελαίνομαι. Κάτι μεταξύ προπέρσινης Αυστρίας και φετινής Σουηδίας. Είναι jury friendly αλλά στον κόσμο δεν ξέρω. Με ξενίζει επίσης να βλέπω μικρά κορίτσια να υποδύονται ντίβες. Ήθελα κάτι πιο κοντά στην ηλικία της.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μια μικρή απογοητευση την ένιωσα ψέματα δεν θα πω.
    Το τραγούδι δεν είναι κακό απλώς θεωρώ ότι απευθύνεται κυρίως στις επιτροπές (άνετα νομίζω θα βρεθεί στη τριάδα των επιτροπών).
    Η κοπέλα έχει εξαιρετική φωνή το ξέρουμε αυτό αλλά θα ήθελα κάτι σε jazz/ soul η έστω σαν κάτι το περυσινο chameleon, χωρίς να είναι κακό το τραγούδι (ίσως λίγο υπερβολικό για την ηλικία της). Σίγουρη πρόκριση και φέτος για την Μάλτα! Στις επιτροπές θα πάει πολύ καλα στο televoting όμως δεν ξέρω τι θα κάνει. 8.5/10! Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  3. Jørgen
    Jørgen says:

    Η Destiny καλλιτεχναρα και το τραγουδι πολυ καλο χωρις ομως να ειναι κατι πολυ wow….. Πιθανοτατα top 3 στις επιτροπες και μεχρις στιγμης ειναι απο τα “πολλα” φαβορι για την νικη…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *