Μάλτα: Το “All Of My Love” απορρίφθηκε από την Κροατία πριν καταλήξει στην Destiny!

Μια σημαντική αποκάλυψε έκανε ο τραγουδιστής και συνθέτης, Bernarda Brunovic, για το All Of My Love, το τραγούδι που αποτελεί την συμμετοχή της Μάλτας στην Eurovision 2020. O Bernarda Brunovic που είναι μέλος της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού, σε συνέντευξη του στο κροατικό μέσο, gloria.hr, αποκάλυψε ότι το All Of My Love, είχε υποβληθεί και στο Dora, τον εθνικό τελικό της Κροατίας για τον διαγωνισμό, αλλά απορρίφθηκε.

Ο Bernarda ως μόνιμος κάτοικος Ελβετίας ενεπλάκη αρχικά στην εθνική επιλογή της Ελβετίας. Μαζί με τον Boris Milanov έγραψαν ένα τραγούδι, με ερμηνευτή τον ίδιο, το οποίο όμως δεν επελέγη. Την ίδια περίοδο στην Βιέννη έγραψαν και ένα νέο τραγούδι, το All Of My Love, το οποίο αποφάσισαν να το καταθέσουν στην Κροατία, πάλι με ερμηνευτή τον Bernarda. Το τραγούδι δεν επιλέχθηκε όμως ούτε εκεί.

Τέλος Φεβρουαρίου η δημόσια τηλεόραση της Μάλτας ήρθε σε επικοινωνία με τον Boris Milanov, ζητώντας του τραγούδι για την Destiny,  αφού μέχρι τότε δεν είχαν βρει κάποιο. Το τραγούδι που πρότεινε ο Boris Milanov ήταν το All Of My Love, το οποίο η δημόσια τηλεόραση της Μάλτας αποδέχθηκε, αφού πρώτα έγιναν κάποιες απαραίτητες αλλαγές ώστε να ταιριάζει στην φωνή της Destiny καλύτερα.

Συμφωνήσαμε να διατηρήσω τα δικαιώματα μου ως συθέτης και να συμμετάσχω στην Eurovision στα φωνητικά, αλλά θα έχω την στιγμή μου στο τραγούδι όπου θα ερμηνεύσω σόλο, αλλά αυτό είναι μια έκπληξη. Το τραγούδι έχει γίνει πολύ καλό και με λίγες αλλαγές στην ενορχήστρωση.

Bernarda Brunovic

Εκτός του Boris Milanov και του Bernarda Brunovic στην συνθετική ομάδα του All Of My Love  συμμετέχουν οι Sebastian Arman, Dag Lundberg, Joacim Persson και ο εκπρόσωπος της Αυστρίας στην Eurovision 2018, Cesar Sampson.

Η Μάλτα θα διαγωνισθεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=CFCn_8oViRw

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *