Μολδαβία: Περιτριγυρισμένη από Έλληνες στην νικητήρια φωτογραφία η Natalia Gordienko!

Κυριολεκτικά σήμερα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η βραδιά της Dream Team, αφού έκανε το δύο στα δύο σε Μολδαβία και Εσθονία. Η Natalia Gordienko πριν λίγα λεπτά ανέβασε μία φωτογραφία με όλη την ομάδα της, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους την στήριξαν. Χωρίς υπερβολή είναι περιτριγυρισμένη από Έλληνες, με τον Φωκά Ευαγγελινό και την Βικτώρια Χαλκίτη περιχαρείς και αυτοί να γιορτάζουν την μεγάλη νίκη της Dream Team!

Φίλες φίλοι!!!

Είμαι τόσο χαρούμενη! Ευχαριστώ τον καθένα από εσάς! 😍😍😍 Το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα. Πάω στο Ρότερνταμ για την Eurovision με τo τραγούδι μου. Σήμερα είμαι μεθυσμένη από την χαρά και κολυμπάω σε ένα χαμόγελο!
😘😘😘

Έχω πολλή δουλειά ακόμα. Λίγους μήνες σοβαρού σχεδιασμού μπροστά. Αισθάνομαι υπεύθυνη για την εμπιστοσύνη σας. Θα βάλω τα δυνατά μου για να σας κάνω περήφανους για μένα και την πατρίδα μας.

Αγκαλιές!

Natalia Gordienko

Στην φωτογραφία εκτός από τον Φωκά Ευαγγελινό και την Βικτώρια Χαλκίτη, διακρίνουμε και τον Έλληνα ενδυματολόγο Δημήτρη Μασούρα, που και στο παρελθόν έχει εργαστεί με διάφορες χώρες στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Οι τραγουδιστές στα φωνητικά ήταν οι ίδιοι που ήταν και στην περσινή ρωσική συμμετοχή.

Η Dream Team με τις δύο νίκες της στους εθνικούς τελικούς της Εσθονίας και της Μολδαβίας, απέδειξε ότι δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό μόνο με απευθείας αναθέσεις, αλλά και μέσω εθνικών τελικών.

Ραντεβού πλέον αύριο στις 17.00 για την ανακοίνωση της τρίτης συμμετοχής της Dream Team στον φετινό διαγωνισμό, την δική μας συμμετοχή, το SUPERG!RL της Ελλάδας!

4 ΣΧΟΛΙΑ
    • Reverb
      Reverb says:

      Και οι δύο συμμετοχές είναι ντροπιαστικές. Δεν θα καταλάβω ποτέ τη μπίζνα που έχουν στήσει αυτοί οι άνθρωποι και πως, το 2020 ακόμα, καλα κρατεί.

      Απάντηση
    • eurogreek
      eurogreek says:

      Στην περίπτωση σου ταιριάζει απόλυτα η ατάκα που είπε η Αλίκη στα παιδαρελια που την γιουχαραν στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: ” Εγώ είμαι εδώ και εσείς είστε ακόμα στον εξώστη”..Έτσι και εσυ ο Κοντόπουλος θα κερδίζει σε εθνικούς τελικους, θα πηγαίνει γιουροβιζιον θα παίρνει δεκάδες και εσύ θα μπαίνεις στα sites και στα βίντεο του στο youtube να τον κράζεις και να βγάζεις τα κόμπλεξ σου. Αξιολυπητε.

      Απάντηση
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Θεωρώ γενικά τη μουσική του Κοντόπουλου πολύ μακριά από τα μουσικά μου γούστα. Ανέμπνευστη, προβλέψιμη, πλαστικοποιημένη και… “του σωρού”.
    Τα μόνα τραγούδια του που μου άρεσαν είναι το Shady Lady και κάπως το You Are My Only One.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *