Ολλανδία: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των αρχηγών αποστολών!

Με την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση των αρχηγών αποστολών των 41 χωρών, που συμμετέχουν στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η φετινή συνάντηση συμμαδεύτηκε από τις συνέπειες της έξαρσης του κορωνοιού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα έξι αντιπροσωπείες να μην μεταβούν στο Ρότερνταμ, αλλά να συμμετάσχουν μέσω live streaming. Οι χώρες αυτές ήταν η Σουηδία, η Φινλανδία, το Ισραήλ, η Ελβετία, η Ιταλία και φυσικά όπως πρώτα διαβάσατε στο Eurovision Fun και η Ελλάδα. Απουσίες όμως είχαμε και από πλευράς EBU, αφού εντοπίστηκε κρούσμα του ιού, σε υπάλληλο του οργανισμού στην Γενεύη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν σε ταξιδιωτική απαγόρευση και καραντίνα, όλα τα στελέχη της ένωσης και ως εκ τούτου να μην μεταβεί κανείς στο Ρότερνταμ για την συνάντηση των αρχηγών, συμπεριλαμβανομένου και του executive supervisor, Jon Ola Sand.

Η συνάντηση πάντως πραγματοποιήθηκε ομαλά και οι διοργανωτές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στις αντιπροσωπείες, όλα όσα ετοιμάζουν για την Eurovision 2020. Ο παραγωγός του φετινού διαγωνισμού, Sietse Bakker, ανέφερε στις δηλώσεις του, ότι γίνεται κάθε τι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου η Eurovision 2020 να διεξαχθεί κανονικά, τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Ο αρχηγός αποστολής πάντως του Ισραήλ ξεκαθάρισε ότι για προληπτικούς λόγους η εκπρόσωπος τους, Eden Alene, δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για τα γυρίσματα της postcard της συμμετοχής της, προσθέτοντας έναν ακόμα πονοκέφαλο στους διοργανωτές.

Όσο αφορά τώρα την ελληνική πλευρά, όλα κύλησαν ομαλά και κατατέθηκε όπως αναμένονταν ο φάκελος της συμμετοχής μας, με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Το ίδιο συνέβη και για την Κύπρο. Η αρχηγός της κυπριακής αποστολής, Εύη Παπαμιχαήλ μετέβη κανονικά στο Ρότερνταμ και παρέδωσε τα απαιτούμενα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *