Ρουμανία: Στον εθνικό τελικό καλεσμένη και η Natalia Gordienko!

Μια είδηση της τελευταίας στιγμής. Η χθεσινή, μεγάλη νικήτρια του εθνικού τελικού της Μολδαβίας, Natalia Gordienko, θα εμφανισθεί ως guest στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας, που πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ στην πόλη Μπουζάου.

Είναι γνωστές οι σχέσεις Ρουμανίας και Μολδαβίας, αφού δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αποτελούν το ίδιο έθνος. Κάθε χρόνο ο εκπρόσωπος της Μολδαβίας εμφανίζεται στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας ή και το αντίστροφο, αναλόγως με το ποιος θα προηγηθεί χρονικά.

Πριν λίγο επιβεβαιώσαμε ότι πράγματι η Natalia Gordienko θα βρεθεί στο Μπουζάου και θα ερμηνεύσει το Prison για τους Ρουμάνους fans της.

Μαζί με την Natalia Gordienko θα εμφανισθεί η Loreen, η Ulrikke που εκπροσωπεί την Νορβηγία στον φετινό διαγωνισμό, αλλά και ο Κύπριος εκπρόσωπος Sandro, που θα παρουσιάσει μια καινούργια εκδοχή του Fuego και του Replay, που ετοίμασε ειδικά για τον σκοπό αυτό!

Τον εθνικό τελικό της Ρουμανίας μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 21.00 ώρα Ελλάδας. κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

1 reply
  1. MagicaSpellman
    MagicaSpellman says:

    Ρε παιδια κοιταξτε τι κανουν οι Ρουμανοι φετος:
    https://www.youtube.com/watch?v=V-GP2SCpJ5I

    Ποσο συγχρονο, ποσο ομορφο, ποσο προσεγμενο. Αυτο ειναι ετοιμο για Μαιο, ετσι ακριβως να το παρεις θα μπορουσε ανετα να σταθει στον διαγωνισμο και να σκισει. Τι να πω, πως προχωρησαν οι Ρουμανοι τοσο σε εναν χρονο;
    Σκιζει η Roxen και η ομαδα της, τα κανουν ολα σωστα, θα παει πολυ καλα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *