Ρωσία: Ακούστε απόσπασμα από το τραγούδι των Little Big για την Eurovision 2020!

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο απόσπασμα από το τραγούδι των Little Big για την Eurovision 2020. Μόλις χθες η δημόσια τηλεόροαση της Ρωσίας, ανακοίνωσε ότι το αντισυμβατικό συγκρότημα θα εκπροσωπήσει την χώρα στον φετινό διαγωνισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Отрывок песни Little Big, с которой возможно рейв-группа представит Россию на “Евровидении 2020″⚡️🇷🇺 @littlebigband #OpenUp #Eurovision #Евровидение

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Евровидение ▪️ESC (@ru.eurovision) στις

Ο τίτλος του τραγουδιού θα είναι Uno dos quattro! Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες, με επικρατέστερη ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού την Κυριακή 9 Μαρτίου!

Το Who is Who των Little Big

Οι Little Big είναι μία από τις πλέον γνωστές μπάντες στη Ρωσία. Το γκρουπ έχει κυκλοφορήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της επταετούς πορείας του 3 δίσκους και 9 singles. Αποτελείται από 4 μέλη:

  • τον Ilya Ilich Prusikin
  • τον Sergey Gokk Makarov
  • τον Anton (BooLissov
  • και την Sonya Tayurskaya

Οι Little Big χαρακτηρίζουν το συγκρότημά τους ως μια σατιρική συνεργασία τέχνης, η οποία βασίζεται στη μουσική, τα γραφικά και την παράσταση. Σε μεγάλο βαθμό τα τραγούδια τους σατιρίζουν μερικά από τα πιο διαδεδομένα ρωσικά στερεότυπα. Παράλληλα, μέσα από την τέχνη τους φέρνουν το κοινό τους πιο κοντά με τη ρωσική παράδοση και τη ρωσική λαϊκή μουσική. Ερωτώμενοι πέρσι αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής τους συμμετοχής στη Eurovision οι ίδιοι είχανε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να εκπροσωπήσουν στο άμεσο μέλλον τη Ρωσία στον διαγωνισμό!

Η μπάντα έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από πλήθος καλλιτεχνών που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά μουσικά είδη. Μεταξύ άλλων η δισκογραφία των Little Big έχει επιρροές από Mozart και Vivaldi μέχρι τους Rammstein και τους Red Hot ChilI Peppers!

Η τελευταία τους μεγάλη επιτυχία “Skibidi” έγινε viral σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεπερνώντας τα 360 εκατομμύρια views στο YouTube!

Mείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ρωσική συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νεττα επί τρία φέτος!
    Μεταξύ Λιθουανίας Ρωσίας και Ισλανδίας νομίζω η Λιθουανία είναι μακράν η καλύτερη. Έπειτα Ισλανδία και μετά με βάση το απόσπασμα Ρωσία. Ωστόσο το ένα θα κάνει κακό στο άλλο από θέμα ψήφων.
    ΥΓ: Μου θυμίζει κάτι λίγο από τις cringe διαφημίσεις για το παριζάκι Υφαντής.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *