Ρωσία: Δείτε την πρώτη ζωντανή ερμηνεία του “UNO” από τους Little Big!

Έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής τους για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, οι Little Big ερμήνευσαν ζωντανά το “UNO” για πρώτη φορά.

Μέσα απ’ο την εκπομπή Vecherniy Urgant, με παρουσιαστή τον Ivan Urgant, ο οποίος παρουσίασε και τον διαγωνισμό το 2009 στην Μόσχα, οι Little Big έδωσαν την πρώτη live ερμηνεία της συμμετοχής για το Ρότερνταμ.

Δείτε την εμφάνιση τους στο βίντεο παρακάτω:

Το Who is Who των Little Big

Οι Little Big είναι μία από τις πλέον γνωστές μπάντες στη Ρωσία. Το γκρουπ έχει κυκλοφορήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της επταετούς πορείας του 3 δίσκους και 9 singles. Αποτελείται από 4 μέλη:

  • τον Ilya Ilich Prusikin
  • τον Sergey Gokk Makarov
  • τον Anton (BooLissov
  • και την Sonya Tayurskaya

Οι Little Big χαρακτηρίζουν το συγκρότημά τους ως μια σατιρική συνεργασία τέχνης, η οποία βασίζεται στη μουσική, τα γραφικά και την παράσταση. Σε μεγάλο βαθμό τα τραγούδια τους σατιρίζουν μερικά από τα πιο διαδεδομένα ρωσικά στερεότυπα. Παράλληλα, μέσα από την τέχνη τους φέρνουν το κοινό τους πιο κοντά με τη ρωσική παράδοση και τη ρωσική λαϊκή μουσική. Ερωτώμενοι πέρσι αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής τους συμμετοχής στη Eurovision οι ίδιοι είχανε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να εκπροσωπήσουν στο άμεσο μέλλον τη Ρωσία στον διαγωνισμό!

Η μπάντα έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από πλήθος καλλιτεχνών που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά μουσικά είδη. Μεταξύ άλλων η δισκογραφία των Little Big έχει επιρροές από Mozart και Vivaldi μέχρι τους Rammstein και τους Red Hot ChilI Peppers!

Η τελευταία τους μεγάλη επιτυχία “Skibidi” έγινε viral σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεπερνώντας τα 360 εκατομμύρια views στο YouTube!

Ποια είναι η γνώμη σας για την επιλογή της Ρωσίας ; Θα καταφέρουν, άραγε, οι διάσημοι Little Big να χαρίσουν στη Ρωσία τη 2η της νίκη στην ιστορία της στο διαγωνισμό;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *