Ρωσία: Με τους Little Big στο Ρότερνταμ!

Με μια εβδομάδα να απομένει μέχρι τη συνάντηση των αρχηγών αποστολών των χωρών που θα συμμετάσχουν στο Ρότερνταμ, έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία για την αποκάλυψη όλων των συμμετοχών της φετινής Eurovision. Μία από τις χώρες που είχε κρατήσει “κλειστά” τα “χαρτιά” της ήταν η Ρωσία. Όπως ήταν γνωστό εδώ και μήνες, η Ρωσία για μία ακόμα χρονιά θα επέλεγε με απευθείας ανάθεση τον εκπρόσωπο της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Όπερ και εγένετο, εκπρόσωποι της Ρωσίας στην 65η Eurovision θα είναι οι αντισυμβατικοί Little Big!

Ανώνυμες πηγές του Channel One, οι οποίες και επιβεβαιώθηκαν, ανέφεραν νωρίτερα μέσα στην ημέρα πως την “αρκούδα” θα εκπροσωπούσε στην Ολλανδία το δημοφιλές rave συγκρότημα Little Big! Ο τίτλος του τραγουδιού πιθανολογείται πως θα είναι “You are my love“! Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες, με επικρατέστερη ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού την Κυριακή 9 Μαρτίου!

Το Who is Who των Little Big

Οι Little Big είναι μία από τις πλέον γνωστές μπάντες στη Ρωσία. Το γκρουπ έχει κυκλοφορήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της επταετούς πορείας του 3 δίσκους και 9 singles. Αποτελείται από 4 μέλη:

  • τον Ilya Ilich Prusikin
  • τον Sergey Gokk Makarov
  • τον Anton (Boo) Lissov
  • και την Sonya Tayurskaya

Οι Little Big χαρακτηρίζουν το συγκρότημά τους ως μια σατιρική συνεργασία τέχνης, η οποία βασίζεται στη μουσική, τα γραφικά και την παράσταση. Σε μεγάλο βαθμό τα τραγούδια τους σατιρίζουν μερικά από τα πιο διαδεδομένα ρωσικά στερεότυπα. Παράλληλα, μέσα από την τέχνη τους φέρνουν το κοινό τους πιο κοντά με τη ρωσική παράδοση και τη ρωσική λαϊκή μουσική. Ερωτώμενοι πέρσι αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής τους συμμετοχής στη Eurovision οι ίδιοι είχανε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να εκπροσωπήσουν στο άμεσο μέλλον τη Ρωσία στον διαγωνισμό!

Η μπάντα έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από πλήθος καλλιτεχνών που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά μουσικά είδη. Μεταξύ άλλων η δισκογραφία των Little Big έχει επιρροές από Mozart και Vivaldi μέχρι τους Rammstein και τους Red Hot ChilI Peppers!

Η τελευταία τους μεγάλη επιτυχία “Skibidi” έγινε viral σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεπερνώντας τα 360 εκατομμύρια views στο YouTube!

Ποιά είναι η γνώμη σας για την επιλογή της Ρωσίας ; Θα καταφέρουν, άραγε, οι διάσημοι Little Big να χαρίσουν στη Ρωσία τη 2η της νίκη στην ιστορία της στο διαγωνισμό ;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ!

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Christos
    Christos says:

    Εμενα Λιθουανια κ Ισλανδια μου φαινονται ιδιο στυλ. Πιθανολογω οτι κ το τραγουδι της Ρωσιας θα ειναι παρομοιο. Που ειναι καταστρεπτικο κ για τους τρεις νομιζω…

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αναμένω κάτι ανάλογο Λιθουανίας και Ισλανδίας. Δυστυχώς όμως θεωρώ απίθανο να βρεθούν και οι 3 εξίσου ψηλά. Προσωπικά μεταξύ Ισλανδίας και Λιθουανίας θεωρώ το κομμάτι της Λιθουανίας πολύ πιο εύπεπτο και θα ήθελα να το δω να κερδίζει.

    Απάντηση
  3. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Διαβάζοντας το άρθρο μου φαίνονται πολύ ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα περίπτωση. Με το βίντεο γέλασα σε κάποια σημεία οφείλω να ομολογήσω, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που άκουσα δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.

    Απάντηση
  4. C.G
    C.G says:

    Σε ένα πολύ διευρυμένο πλαίσιο καθώς μιλάμε για διαφορετικά μουσικά είδη αλλά για τα δεδομένα της Γιουροβίζιον που οι κατηγορίες είναι “μπαλάντα” “ποπ” “ροκ” “midtempo” “fun” θα ανταγωνιστεί Λιθουανία, Ισλανδία και ίσως να έβαζα και την Λετονία σε αυτή την κατηγορία. Σίγουρα θα αλληλοφαγωθούν. Θα περιμένω να δω τι θα στείλει κι η Ρωσία για να έχω καλύτερη εικόνα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *