Ρωσία: Στις 6 Μαρτίου η κυκλοφορία του “Uno dos quattro”!

Όπως έχει γίνει επίσημα γνωστό από εχθές, η Ρωσία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ, θα εκπροσωπηθεί από το συγκρότημα Little Big και το τραγούδι “Uno dos quattro”.

Πριν από λίγο, κυκλοφόρησε ένα snippet προϊδεάζοντας μας για το τραγούδι και το video clip των Little Big.

To “Uno dos quattro”, πρόκειται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή, 6 Μαρτίου, μέσω της εκπομπής Evening Urgant, του ρώσικου τηλεοπτικού καναλιού Channel One. Πρόκειται για ένα late night talk-show με παρουσιαστή τον Ivan Urgant.

Το Who is Who των Little Big

Οι Little Big είναι μία από τις πλέον γνωστές μπάντες στη Ρωσία. Το γκρουπ έχει κυκλοφορήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της επταετούς πορείας του 3 δίσκους και 9 singles. Αποτελείται από 4 μέλη:

  • τον Ilya Ilich Prusikin
  • τον Sergey Gokk Makarov
  • τον Anton (BooLissov
  • και την Sonya Tayurskaya

Οι Little Big χαρακτηρίζουν το συγκρότημά τους ως μια σατιρική συνεργασία τέχνης, η οποία βασίζεται στη μουσική, τα γραφικά και την παράσταση. Σε μεγάλο βαθμό τα τραγούδια τους σατιρίζουν μερικά από τα πιο διαδεδομένα ρωσικά στερεότυπα. Παράλληλα, μέσα από την τέχνη τους φέρνουν το κοινό τους πιο κοντά με τη ρωσική παράδοση και τη ρωσική λαϊκή μουσική. Ερωτώμενοι πέρσι αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής τους συμμετοχής στη Eurovision οι ίδιοι είχανε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να εκπροσωπήσουν στο άμεσο μέλλον τη Ρωσία στον διαγωνισμό!

Η μπάντα έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από πλήθος καλλιτεχνών που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά μουσικά είδη. Μεταξύ άλλων η δισκογραφία των Little Big έχει επιρροές από Mozart και Vivaldi μέχρι τους Rammstein και τους Red Hot ChilI Peppers!

Η τελευταία τους μεγάλη επιτυχία “Skibidi” έγινε viral σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεπερνώντας τα 360 εκατομμύρια views στο YouTube!

Mείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ρωσική συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    12 χρόνια μπροστά ο Ισπανός Ροδόλφο Tσικιλικουαρτε….
    Λογικά στο κοινό θα πάει καλά (πόσο καλά δεν ξέρω αφού θα έχει να ανταγωνιστεί Ισλανδία και Λιθουανία με την οποία έχουν ανάλογο αλιευτικό μπλόκ ψήφων). Στις επιτροπές αμφίρροπο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *