Σερβία: Με έμπειρη ομάδα στα φωνητικά οι Hurricane!

Μετά την νίκη τους στο Beovizija 2020, οι Hurricane, από την Σερβία αναδείχθηκαν εκπρόσωποι της χώρας τους.

Οι ίδιες μετά την νίκη τους, δήλωσαν πως θα αλλάξουν τα πάντα στη σκηνική τους εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision και πως θα είναι μόνες τους στη σκηνή.

Σήμερα, η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας αποκάλυψε τα ονόματα των τριών τραγουδιστριών που θα υποστηρίξουν φωνητικά τις Hurricane, ερμηνεύοντας το Hasta la Vista.

Αυτές είναι:

  • Olga Popović: Το 2012 είχε συμμετέχει στα φωνητικά του Željko Joksimović, ενώ πέρσι υποστήριξε φωνητικά και την εκπρόσωπο της Σερβίας Nevena Ivanović.
  • Mladen Lukić: Το 2018 εκπροσώπησε την Σερβία ως μέρος των Sanja Ilić & Balkanika, ενώ βρισκόταν και αυτός στα φωνητικά της Nevena Ivanović.
  • Leontina Vukomanović: Είναι στιχουργός, συνθέτρια και καθηγήτρια φωνητικής. Βρισκόταν στην ομάδας της Σερβίας-Μαυροβούνιο το 2005 καθώς και στην ομάδα της Σερβίας το 2015. Τέλος, έχει δημιουργήσει τις συμμετοχές τις Σερβίας στην Junior Eurovision, τις χρονιές 2015 και 2016.

Οι Hurricane θα εμφανιστούν στο πρώτο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού στις 14 Μαΐου.

Πηγή/Φωτό: RTS/Eurovision.Tv

 

1 reply
  1. ABC
    ABC says:

    Η νεκρανάσταση της Leontina Vukomanović! Που τη θυμήθηκαν; Η Leontina είναι η στιχουργός του “Lane moje” & των περισσότερων τραγουδιών του Zeljko Joksimovic στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Η ίδια συγκαταλεγόταν την περίοδο 1998-2004 στις εμπορικότερες τραγουδίστριες της χώρα στο pop ρεπερτόριο. Υπήρξε ζευγάρι για χρόνια με τον τραγουδιστή, αλλά μετά τον χωρισμό τους (2004) εξαφανίστηκε δισκογραφικά, καθώς & από τα φώτα της δημοσιότητας.
    Είναι αξιοπερίεργο ότι ο Joksimovic στην αρχή της καριέρας του (1998-2000) διατηρούσε ερωτικούς δεσμούς με διάφορες συναδέλφισσές του που είχαν μια αξιόλογη καριέρα & δημοτικότητα. Όλες τους σήμερα είναι εξαφανισμένες από προσώπου γης.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *