Στην εκπομπή «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» θα βρεθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός!

Στην εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» θα βρίσκεται την ερχόμενη Κυριακή ο Φωκάς Ευαγγελινός, o οποίος θα σκηνοθετήσει τη Stefania και το SUPERG!RL στη σκηνή του Ahoy Rotterdam.

Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ:

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, στις 17:00

Ο Μιχάλης Μαρίνος, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 και ώρα 17:00 στην ΕΡΤ1, μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της Eurovision, παρουσιάζει όλες τις νέες συμμετοχές των χωρών και ακολουθεί την πορεία της Στεφανίας και της ελληνικής αποστολής προς το Ρότερνταμ.

Αποκλειστικά βίντεο, λαμπερά πρόσωπα, αναμνήσεις, ειδήσεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, καθώς και μία αποκλειστική συνέντευξη του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, μας ταξιδεύουν με τον καλύτερο τρόπο εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της μουσικής και του λαμπερού θεάματος.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο σημαντικός χορευτής και χορογράφος, που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της φετινής εμφάνισης της Στεφανίας στην Eurovision, αποκαλύπτει μυστικά και συναρπαστικές καλλιτεχνικές ιστορίες. Ο άνθρωπος που έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία και στον θεσμό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, μιλάει στον Μιχάλη Μαρίνο για όλα όσα έχουν αξία να ακουστούν και να συζητηθούν.

2 ΣΧΟΛΙΑ
    • Nikolas Sakkas
      Nikolas Sakkas says:

      Όχι, απλά θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Κυριακής. Την Στεφανία στο Ρότερνταμ θα ντύσει η Σήλια Κριθαριώτη!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *