Στοιχήματα: Η Ισλανδία πρώτη μία εβδομάδα πριν την ανακοίνωση όλων των τραγουδιών!

Μεγάλες ανατροπές και αναταράξεις όπως έλεγε και η αγαπημένη όλων μας, Δάφνη Μπόκοτα, στον πίνακα των στοιχημάτων, αφού εδώ και λίγα λεπτά η Ισλανδία με τους Daði & Gagnamagnið και το Think About Things, πέρασε στην πρώτη θέση!

Μια συμμετοχή που στηρίζεται, όπως λέγεται και από το Netflix και η οποία κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών, αμέσως μετά την επιλογή της στον ισλανδικό εθνικό τελικό, Söngvakeppnin 2020, το βράδυ του Σαββάτου.

Ένα τραγούδι που μουσικά και σκηνικά, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύ κοντά στο έτερο μεγάλο φαβορί, που είναι το On Fire της Λιθουανίας, το οποίο πλέον είναι στην δεύτερη θέση. Τρίτη η Ρουμανία που χθες βράδυ (1/3) επέλεξε το Alcohol You, με την πεντάδα να κλείνει η Ιταλία και η Ρωσία.

Η Ελλάδα με το SUPERG!RL της έχει σταθεροποιηθεί στην 15η θέση και η Κύπρος μας βρίσκεται στην 21η θέση, χωρίς όμως ακόμα να έχει ανακοινώσει το τραγούδι της.

Θα μπορέσει η Ισλανδία να κερδίσει για πρώτη φορά τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovisin με την εκκεντρική εμφάνιση των Daði & Gagnamagnið; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια που ακολουθούν!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Κατ’ αρχάς να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή σε όλους!
    Το τραγούδι της Ισλανδίας είναι ένα από τα αγαπημένα μου φέτος και θα μου άρεσε να το δω να “τερματίζει” πρώτο τον Μάιο στην Ολλανδία. Αν και ακόμα είναι αρκετά νωρίς, αφού υπάρχουν αρκετά τραγούδια που δεν έχουν ανακοινωθεί, ίσως δούμε φέτος να τερματίζουν στις 2 πρώτες θέσεις, 2 τραγούδια με το ίδιο μουσικό ύφος (Ισλανδία & Λιθουανία), όπως είχε γίνει και το 2018 (Ισραήλ & Κύπρος).

    Από την άλλη δεν πιστεύω η Ρουμανία να “κρατήσει” την θέση που έχει αυτή τη στιγμή.
    Όπως έχω πει αρκετές φορές τα στοιχήματα δείχνουν μια τάση, αλλά η όποια βαρύτητα έχουν φαίνεται όταν ξεκινήσουν οι πρόβες on stage, όπου τις περισσότερες φορές (καλώς ή κακώς) επιβεβαιώνονται.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *