Αγιος Μαρίνος: Ακούστε τα δύο υποψήφια τραγούδια της Senhit για την Eurovision 2020!

Με τις φήμες των τελευταίων ημερών να επιβεβαιώνονται, ο Άγιος Μαρίνος εχθές αποκάλυψε πως στο Ρότερνταμ θα εκπροσωπηθεί από την Senhit, που εκπροσώπησε το κρατίδιο το 2011.

Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνισθεί η Senhit στην Ahoy Arena θα προκύψει από διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού. Τα δύο υποψήφια τραγούδια είναι το “Freaky!” και το “Obsessed”.

Πριν από λίγο, μέσα από το επίσημο site της Ιταλίδας τραγουδίστριας, δόθηκαν στην δημοσιότητα τα 2 υποψήφια τραγούδια και έτσι μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας, καθώς το τραγούδι που θα ψηφιστεί περισσότερο θα αποτελέσει και τη συμμετοχή της χώρας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Μπορείτε να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια καθώς και να ψηφίσετε το αγαπημένο σας ΕΔΩ!

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8 Μαρτίου.

Ποιο από τα 2 θεωρείτε πως πρέπει να αποτελέσει την συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στον φετινό διαγωνισμό;

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. C.G
    C.G says:

    Συγκριτικά μιλώντας αν το περσινό έκτρωμα με τον άφωνο γραφικό cringe Serhat βγήκε 12ο στο κοινό και 19ο στο σύνολο (ναι ακόμα να το αποδεκτώ), το Freaky πάει για νίκη. Πέρα από την πλάκα το Σαν Μαρίνο φέτος έβαλε τα γυαλιά σε άλλες χώρες. Ωραίες παραγωγές, σύγχρονος ήχος με ρετρό 70΄ς disco (Freaky) αναφορές όπως η τάση τα τελευταία χρόνια προστάζει και γενικά good job. Καλύτερα από πολλά άλλα φετινά και νομίζω θα είναι ψηλότερα από κάθε άλλη χρονιά στο τοπ μου.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Obsessed 5.5/10
    Freaky! 7/10.
    Nομιζω το freaky είναι αρκετά πιασαρικο καί με κακή παραγωγή. Δεδομένου ότι πέρυσι ο serhat χωρίς φωνή μπήκε στη 10αδα του televoting και τερμάτισε συνολικά 19ος αν επιλεγεί το freaky ίσως δούμε τον Άγιο Μαρίνο να πετυχαίνει το καλύτερο του αποτέλεσμα. Ωστόσο τίποτα δε συγκρίνεται με το αγαπημένο μου και αδικημένο stand by το 2011. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *