Αυστρία: Με τον Vincent Bueno και στη Eurovision 2021!

Η Αυστρία έγινε προ ολίγου η επόμενη χώρα που ανακοίνωσε πως θα εκπροσωπηθεί και στη Eurovision 2021 από τον ίδιο καλλιτέχνη. Πρόκειται, φυσικά, για τον Vincent Bueno. Ο 34χρονος καλλιτέχνης θα συμμετείχε στη Eurovision 2020 με το τραγούδι “Alive” αλλά δυστυχώς ο διαγωνισμός ακυρώθηκε λόγω της έξαρσης του κορονοϊού σε ολόκληρη τη γηραιά ήπειρο.

Το ORF αποκάλυψε επίσης τα πλάνα του σχετικά με τον αναβληθέντα φετινό διαγωνισμό. Πρόθεση της αυστριακής κρατικής τηλεόρασης είναι η μετάδοση 3 διαφορετικών σόου στα οποία μια κριτική επιτροπή θα βαθμολογεί τις 41 συμμετοχές. Οι εκπομπές αυτές πρόκειται να μεταδοθούν στις 14, 16 και 18 Απριλίου. Αναλυτικές λεπτομέρειες πρόκειται να γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή της Αυστρίας στη Eurovision 2020:

https://www.youtube.com/watch?v=cOuiTJlBC50

Το Who Is Who του Vincent Bueno

O Vincent είναι 34 ετών με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Ξεκίνησε από πολύ νωρίς την μουσική του καριέρα. Σε ηλικία 4 ετών ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και πιάνου. Συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς και τάλεντ σόου. Πέρα από την χώρα διαμονής του την Αυστρία είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός και στην χώρα καταγωγής του τις Φιλιππίνες.

Το 2016 συμμετείχε στον εθνικό τελικό της Αυστρίας όμως δεν κατάφερε να κερδίσει και να εκπροσωπήσει τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης στην Στοκχόλμη. Τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει μουσικά την R’n’B. Αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι ο Justin Timberlake και ο Bruno Mars.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *