Βέλγιο: Οι Hooverphonic θέλουν να συμμετάσχουν στην Eurovision 2021, με άλλο τραγούδι όμως!

Οι Hooverphonic δηλώνουν έτοιμοι να εκπροσωπήσουν το Βέλγιο στην Eurovision 2021, αφού δεν τα κατάφεραν φέτος εξαιτίας του κορωνοιού και της ακύρωσης του διαγωνισμού. Μάλιστα ο Alex Callier επιθυμεί αυτό να γίνει με διαφορετικό τραγούδι, αφού μέχρι τον Μάιο του 2021, το Release Me, θα ακούγεται παλιό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση ούτε από την φλαμανδική δημόσια τηλεόραση, ούτε από την γαλλόφωνη, για το τι μέλλει γενέσθαι με την συμμετοχή του Βελγίου στον επόμενο διαγωνισμό.

Θυμίζουμε ότι το Βέλγιο εκπροσωπεί εκ περιτροπής, μία χρονιά η τηλεόραση της Φλάνδρας, μια χρονιά η γαλλόφωνη δημόσια τηλεόραση. Φέτος, ήταν η χρονιά της Φλάνδρας. Για να εκπροσωπήσουν λοιπόν οι Hooverphonic το Βέλγιο στην Eurovision 2021, θα πρέπει η γαλλόφωνη τηλεόραση να τους επιλέξει.

Παρακάτω ακούστε το Release Me, την φετινή συμμετοχή του Βελγίου στον διαγωνισμό:

https://www.youtube.com/watch?v=lAqjksxc4iA

Πηγή: songfestival
1 reply
  1. Reverb
    Reverb says:

    Είναι για γέλια το χάος που προκάλεσε η EBU σήμερα. Πραγματικά. Οι . . . “μεγάλοι” εθνικοί τελικοί του Βορρά να συνεχίζουν κανονικά προφανώς το keep the engines running και οι μισές χώρες να φαντασιώνονται ότι θα κατέβουν με το ίδιο τραγούδι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *