Βέλγιο: Hooverphonic – “Ανυπομονούμε για το 2021”!

Οι Hooverphonic θα συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021 για το Βέλγιο! Το VRT, το RTBF και το συγκρότημα συμφώνησαν σε αυτό. Υπενθυμίζουμε πως ο Διαγωνισμός θα διεξαγόταν κανονικά τον Μάιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της κρίσης του ιού Covid-19. Ωστόσο, το συγκρότημα θα πρέπει να αναζητήσει νέο τραγούδι.

Η είδηση, ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα αναβληθεί για ένα χρόνο, προέκυψε την Τετάρτη. Η 65η έκδοση του Διαγωνισμού  προγραμματιζόταν να πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ από τις 12 έως τις 16 Μαΐου 2020, αλλά ακυρώθηκε λόγω του κινδύνου μετάδοσης του ιού. Η πρόθεση είναι πως το Ρότερνταμ θα παραμείνει ως η πόλη διεξαγωγής και στο επόμενο έτος, αλλά αυτό δεν είναι ακόμα βέβαιο.

Το VRT και το RTBF, που επιλέγουν εναλλάξ τον υποψήφιο, συμφώνησαν πως οι Hooverphonic θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν το Βέλγιο και το 2021, με νέο τραγούδι όπως  ζητείται από όλες τις συμμετέχουσες χώρες.

Ο Olivier Goris, ο γενικός διευθυντής του Een αναφέρει:

Η ακύρωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision ήταν ένα πλήγμα για όλους, αλλά και μια απόφαση κατανοητή και σωστή. Αναδεικνύει τις εξαιρετικές και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε και είμαστε πολύ ευγνώμονες στους συναδέλφους μας στην RTBF ότι είναι πρόθυμοι να διατηρήσουν τη συμμετοχή του VRT και το 2021 .

Ενώ το συγκρότημα από την πλευρά του δήλωσε:

Είναι ωραίο που έχουμε μια τόσο γρήγορη επιβεβαίωση πως μπορούμε να πάμε στη Eurovision και το επόμενο έτος. Ακόμα ανυπομονούμε να το κάνουμε αυτό. Θα αφιερώσουμε τώρα το χρόνο για να δούμε πώς θα προετοιμαστούμε για τον Μάιο του επόμενου έτους.

Η συμμετοχή των Hooverphonic για το 2020, με το “Release Me”

https://www.youtube.com/watch?v=lAqjksxc4iA

 

Ποια η γνώμη σας για την εκ νέου συμμετοχή των Hooverphonic και το 2021;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *