Βουλγαρία: Με τη Victoria και στη Eurovision 2021!

Οι φήμες των προηγούμενων ημερών εν τέλει επιβεβαιώθηκαν. Η Βουλγαρία πρόκειται να εκπροσωπηθεί από τη Victoria Georgieva και στη Eurovision 2021! Με αλλεπάλληλα tweets στο Twitter η βουλγαρική αποστολή αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα της ακύρωσης του φετινού διαγωνισμού, στις ενδεχόμενες οικονομικές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν από την κρίση αυτή καθώς και στην επικείμενη εκπροσώπησή της στη Eurovision!

Η ανακοίνωση

Ιδιαίτερα, κάποια από τα tweets ανέφεραν χαρακτηριστικά:

Ως μία από τις χώρες που εφάρμοσαν τα ισχυρότερα μέτρα κατά της εξάπλωσης του 2019-nCOV, καταλαβαίνουμε πλήρως τους λόγους για την απόφαση ακύρωσης του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Σε μια κατάσταση όπως αυτή η υγεία πρέπει να είναι η κύρια προτεραιότητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του διαγωνισμού για το πάθος και τον επαγγελματισμό τους. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους το επόμενο έτος.

Δυσυχώς, η κατάσταση αυτή θα ασκήσει πρόσθετη πίεση σε πολλούς δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και τους εταίρους τους, ιδίως στην Ανατολική Ευρώπη. Μέχρι σήμερα αυτές οι συνέπειες δεν μπορούν να αξιολογηθούν σωστά.

Εν πάση περιπτώσει είναι αναγκαία η κατάρτιση μιας στρατηγικής για την εμπορική τοποθέτηση του διαγωνισμού υπό το πρίσμα μιας ενδεχόμενης οικονομικής κρίσης στον κόσμο και των επιπτώσεων που θα είχε στους προϋπολογισμούς των διαφόρων ενδιαφερομένων.

Πριν από την ακύρωσή της, η Eurovision αποτελούσε εξαιρετικό εργαλείο για την προώθηση της διεθνούς συνεργασίας. Φυσικά πάντα μέσω της μουσικής και της τέχνης. Πιστεύουμε ότι αυτό θα διατηρηθεί  και στο μέλλον.

Το 2020 η Βουλγαρία επέστρεψε μετά από απουσία ενός χρόνου λόγω οικονομικών αιτιών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση. Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Victoria, τους Symphonix και τον Marvin Dietmann!

Η επιστροφή της Βουλγαρίας στη Eurovision δεν προοριζόταν να είναι προσπάθεια μιας μόνο φοράς. Πιστεύουμε ότι αυτός ο διαγωνισμός είναι εξαιρετικά επωφελής για τους Βούλγαρους καλλιτέχνες και την τοπική τηλεοπτική βιομηχανία όχι μόνο προσφέροντάς μας μια μεγάλη έκθεση αλλά και ευκαιρίες για επέκταση της γνώσης.

Έχοντας αναλύσει όλες τις συνθήκες και με την πεποίθηση ότι τώρα η Eurovision χρειάζεται την άνευ όρων υποστήριξη όλων των μελών της και της κοινότητας, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι η Βουλγαρία θα πάρει μέρος στη Eurovision 2021!

Η ανακοίνωση του καλλιτέχνη και η αντίδραση της Victoria

Και η βουλγαρική ανακοίνωση συνεχίζεται, αναφέροντας:

Για ακόμα μια φορά εκπρόσωπός μας θα είναι η Victoria! Όπως έχει δηλώσει ήδη και η ίδια, και παρά την απόφαση που ελήφθη χθες, πιστεύουμε ότι η σωστή κίνηση είναι να δοθεί στους καλλιτέχνες και στους συμμετέχοντες ραδιοτηλεοπτικούς φορείς το δικαίωμα να αποφασίσουν πώς να προχωρήσουν ανάλογα με τις ιδιαίτερες περιπτώσεις τους.

Άμεση υπήρξε και η αντίδραση της 22χρονης εκπροσώπου της Βουλγαρίας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

Είμαι πολύ περήφανη που θα εκπροσωπήσω τη Βουλγαρία και στη Eurovision 2021! Είμαι ευγνώμων στη βουλγαρική αποστολή που μου δίνει την ευκαιρία για 2η φορά.

Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ τον Blas, την Efendi, τον Gjon, τον Jeangu, τη Stefania, τους Hooverphonic, τους Go_A και τον Tornike που πρόκειται να εκπροσωπήσουν και εκείνοι τις χώρες τους στη Eurovision 2021! Ελπίζω και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες του 2020 να επιλεγούν από τους αντίστοιχους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους και του χρόνου.

Η απόφαση να μην ερμηνεύσουμε τα φετινά τραγούδια μας με στεναχωρεί πολύ! Το “Tears Getting Sober” είναι το 1ο project στο οποίο ενεπλάκην τόσο ενεργά. Πολλοί άνθρωποι έχουν επενδύσει άπειρες ώρες σε αυτό.

https://twitter.com/victoriageorge_/status/1241266088463269888

Έτσι, λοιπόν, η Βουλγαρία γίνεται ακόμα μια χώρα που πρόκειται να εκπροσωπηθεί από τον ίδιο καλλιτέχνη και στη Eurovision 2021!

https://www.youtube.com/watch?v=V_hgYnwZR8I&feature=emb_title

Θα επαναφέρει, άραγε, η Victoria τη Βουλγαρία στο δρόμο των επιτυχιών στην ερχόμενη Eurovision ;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *