Βουλγαρία: Με το “Tears Getting Sober” στο Ρότερνταμ η Victoria!

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι το τραγούδι με το οποίο η Victoria θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό ονομάζεται Tears Getting Sober και έχει ως δημιουργούς του, τους Symphonix. Το video clip του θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Το τραγούδι γράφτηκε σε ένα songwriting camp στη Βιέννη, τον Ιανουάριο και επιλέχθηκε μεταξύ έξι τραγουδιών, από ένα focus group που συνέστησε η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας, για την επιλογή της συμμετοχής της.

Είμαι χαρούμενη μέχρι πάνω από το φεγγάρι για το “Tears Getting Sober” που θα ερμηνεύσω στη Eurovision. Είναι πραγματικά προσωπικό για μένα γιατί ασχολήθηκα με το τραγούδι. Η συνεργασία με τους Boris, Lukas και Cornelia και την ομάδα του Symphonix ήταν μια πραγματική ευχαρίστηση. Δεν μπορώ να περιμένω να το ακούσετε όλοι στις 7 Μαρτίου!

Ο Borislav Milanov έχει ήδη μεγάλη εμπειρία με τη Eurovision. Η συμμετοχή της Βουλγαρίας είναι η δεύτερη στο φετινό διαγωνισμό, αφού υπογράφει και την συμμετοχή της Γερμανίας. Την περασμένη χρονιά συνέγραψε τις συμμετοχές για τη Μάλτα και το Αζερμπαϊτζάν.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου. Το video clip θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube την ίδια ημέρα στις 10:30 ώρα Ελλάδας. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Eurovision 2020!

Πηγή: ESCXtra

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *