Βόρεια Μακεδονία: Στις 8 Μαρτίου η κυκλοφορία του τραγουδιού!

Ο OGAE της Βόρειας Μακεδονίας μας ενημερώνει ότι το τραγούδι με το οποίο ο Vasil Garganliev θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2020, θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου. 

Το τραγούδι που έχει τίτλο You θα κάνει πρεμιέρα με το video clip του στις 8 Μαρτίου. Μια ημέρα αργότερα ο αρχηγός αποστολής της Βόρειας Μακεδονίας, θα το καταθέσει στην συνάντηση των αρχηγών, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ.

Το βίντεο κλιπ θα μεταδοθεί στο απογευματικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης και σύμφωνα με τις πληροφορίες του OGAE Βόρειας Μακεδονίας δεν είναι μπαλάντα. Την σκηνική επιμέλεια της συμμετοχής στην σκηνή του Ahoy θα αναλάβει η ίδια σουηδική ομάδα που ήταν υπεύθυνη και στην περσινή συμμετοχή της Tamara, που όπως ίσως θυμάστε ήταν η νικήτρια στην βαθμολογία των κριτικών επιτροπών.

Το τραγούδι υπογράφουν οι Nevenka Neshkoska, Kalina Neshkoska και Alice Shrader, με τις δύο πρώτες που είναι αδερφές, να είναι εκφραστές ακραίου εθνικισμού, κάτι για το οποίο σας ενημερώσαμε με σχετικό μας άρθρο. Ο ίδιος πάντως ο ερμηνευτής φαίνεται να κρατά χαμηλότερους τόνους.

Πηγή: OGAE North Macedonia
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *