Δανία: Οι Ben & Tan ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Dansk Melodi Grand Prix 2021!

Στις 7 Μαρτίου, οι Ben & Tan διαγωνίστηκαν στο φετινό Dansk Melodi Grand Prix και κέρδισαν με το τραγούδι τους, “YES”, παίρνοντας έτσι το χρίσμα της εκπροσώπησης της Δανίας στην Eurovision 2020.

Με την ακύρωση της διοργάνωσης να ακολουθεί, οι φετινοί εκπρόσωποι που προέκυψαν από διαδικασία εθνικού τελικού, βρίσκονται σε δυσκολότερη θέση, σε αντίθεση με τις απευθείας αναθέσεις, 11 εκ των οποίων έχουν ήδη επιβεβαιωθεί για την επόμενη χρονιά.

Ήδη για παράδειγμα, ο κρατικός φορέας της Εσθονίας ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει κανονικά το Eesti Laul 2021 δίνοντας όμως στον φετινό νικητή, Uku Suviste, το δικαίωμα συμμετοχής σε κάποιον ημιτελικό.

Και μπορεί ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Δανίας, DR, να μην έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τι μέλει γενέσθαι το 2021, ο μάνατζερ των Ben & Tan, Anders Fredslund-Hansen, επιβεβαίωσε στην  τοπική εφημερίδα  της χώρας, Ekstra Bladet, πως υπάρχει από μεριάς τους ενδιαφέρον για συμμετοχή στο DMGP 2021.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως:

Έχω συζητήσει με τους Ben & Tan και αυτό που έχω να πω για εκείνους είναι πως θα προσκληθούν στο Dansk Melodi Grand Prix 2021 με wildcard έτσι ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με νέο τραγούδι. Καταλαβαίνουν επίσης, πως δεν υπάρχει από κανέναν ενδιαφέρον, να ακούσει το 2021, μια συμμετοχή που είναι παλαιότερη κατά ένα έτος. Αλλά ευχόμαστε πραγματικά να έχουν την ευκαιρία, εφόσον το DR διοργανώσει τον διαγωνισμό με τον ίδιο τρόπο όπως φέτος

https://www.youtube.com/watch?v=XQ5tMhQIp1E

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με την Eurovision 2021!

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *