Δανία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον τελικό του DMGP 2020!

Η Δανία αποφασίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της με ένα DMGP χωρίς θεατές, αφού υπό το φόβο του κορωνοϊού, ο πρωθυπουργός της χώρας αποφάσισε να απαγορεύσει όλες τις συγκεντρώσεις, άνω των 1.000 ανθρώπων. Η κατάσταση στοιχηματικά όσο αφορά τον νικητή δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού έχουμε δύο συμμετοχές που έχουν ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες και είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.

Στην πρώτη θέση στον πίνακα των στοιχημάτων με βραχεία κεφαλή είναι το Yes των Ben & Tan, με την δεύτερη θέση να έχει πάλι ένα ντουέτο, οι Jasmin Rose ft. RoxorLoops και το τραγούδι τους, Human. Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται πολύ χαμηλότερα και δύσκολα κάποιος εξ αυτών θα κάνει την έκπληξη.

Ο νικητής του DMGP 2020, θα προκύψει ύστερα από δύο γύρους μονομαχιών. Στον πρώτο γύρο από τους 10 υποψηφίους μόνο 3 θα κερδίσουν το εισιτήριο για τον Super Final, όπου ένας από αυτούς θα είναι και ο νικητής και εκπρόσωπος της χώρας στην Ολλανδία. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί μέσω sms αλλά και εφαρμογής. Στην εφαρμογή, κάθε τραγούδι μπορεί να ψηφιστεί μόνο μια φορά και στους δύο γύρους της ψηφοφορίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο Τελικό του DMGP 2020 στις 21:00 ώρα Ελλάδος εδώ.

Ποιος πιστεύετε θα εκπροσωπήσει την Δανία στο Ρότερνταμ; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Δανίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία. 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *