Δανία: Χωρίς θεατές η Royal Arena για το DMGP 2020 | Προληπτικό μέτρο για τον κορωνοϊό!

Η απόφαση του πρωθυπουργού της Δανίας, Mette Frederiksen, να απαγορεύσει όλες τις συγκεντρώσεις άνω των 1.000 ανθρώπων στη χώρα μέχρι και το τέλος Μαρτίου, είχε ως θύμα του και το DMGP 2020, που πραγματοποιείται αύριο (7/3) στην Royal Arena της Κοπεγχάγης.

Χωρίς κοινό θα πραγματοποιηθεί το DMGP 2020 για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι περισσότεροι από 10.000 θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήριο για τον εθνικό τελικό της Δανίας, θα πρέπει τώρα να το παρακολουθήσουν από το σπίτι τους.

Την ίδια απογοήτευση νοιώθουν και τα μέλη του τοπικού Eurovision Fan Club, που δεν θα μπορέσουν να ζήσουν από κοντά την επιλογή της συμμετοχής της χώρας τους, στην Eurovision 2020.

Θύμα όμως του κορωνοϊού έπεσε και η συνάντηση των αρχηγών αποστολών, η οποία θα διεξαχθεί την Δευτέρα, με τέσσερις χώρες να έχουν ανακοινώσει ήδη ότι δεν πρόκειται να παρευρεθούν, για προληπτικούς λόγους. Η Ελλάδα ήταν η τελευταία χώρα που δημοσιοποίησε τις προθέσεις της, γνωστοποιώντας την απόφαση της να απουσιάσει από την συνάντηση των αρχηγών αποστολών.

Πηγή: DR

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *