Ελλάδα: Δείτε το μήνυμα που στέλνει η Stefania για την ακύρωση της Eurovision 2020!

H Eurovision 2020 έχει ακυρωθεί και δυστυχώς η χώρα μας δεν θα εκπροσωπηθεί από το SUPERG!RL. Η Stefania όμως θα έχει την ευκαιρία της το 2021 στο Ρότερνταμ, να πραγματοποιήσει το όνειρο της και να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η ΕΡΤ.

Πριν από λίγο η Stefania δημοσιοποίησε ένα βίντεο στα κοινωνικά της δίκτυα, όπου απευθύνετε σε όλους τους fans της και αναφέρεται φυσικά στην ακύρωση του διαγωνισμού.

Ας απολαύσουμε για μία ακόμα φορά το SUPERG!RL και ας αναμένουμε τις καλύτερες ημέρες, που ευχόμαστε να έρθουν αργά ή γρήγορα!

 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Reverb
    Reverb says:

    Παιδιά προς τι η σιγουριά για απόσυρση των κομματιών; Υποθέτουμε ότι θα τηρηθεί ο κανόνας του Σεπτέμβρη ή έχει διευκρινιστεί επίσημα από κάπου;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Αν ειδες όλες οι χωρες που επιβεβαιωνουν τον καλλιτεχνη πουθενα δεν αναφέρουν για τραγούδι. Επισης δεν μποριε καποια χωρα να εχει ενα τραγουδι 16 μηνων και η Σουηδια ή η Εσθονια που ανακοινωσαν οτι θα κανουν κανονικα τους εθνικους τους τελικους να επιλέξουν καινουρια.

      Απάντηση
      • Reverb
        Reverb says:

        Προφανώς καταλαβαίνω οτι είναι το ευκολότερο που μπορούμε να υποθέσουμε αλλά αντίστοιχα υπάρχουν και καλλιτέχνες που έχουν προσέξει τι λένε μέχρι στιγμής και περιμένουν εξίσου ενημέρωση από τους αντίστοιχους φορείς τους. Γι’ αυτό και η ερώτηση. Αισθάνομαι οτι το θέμα δεν έχει διευθετηθεί ούτε στο ελάχιστο από την EBU.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Προσωπικα θεωρω οτι η EBU επρεπε να βγαλει ανακοινωση αμεσα για το ζητημα, γτ οπως βλεπουμε καθε καναλι προβαινει σε ανακοινωσεις κ δεν περιμενει την ανακοινωση του Reference..που θα ανακοινωσει οτι δινει την δυνατοτητα να επιλέξει να στειλει ειτε τον ιδιο, ειτε αλλον!

          Απάντηση
          • Reverb
            Reverb says:

            Συμφωνώ. Μισομαγειρεμένη ανακοίνωση και μετά το χάος σήμερα. Και είχαν πολύ χρόνο στη διάθεση τους να αποδειχθούν σωστότεροι.

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *