Ελλάδα: Η εμφάνιση της Stefania στο RTL Boulevard | Τι είπε για το 12άρι της Ολλανδίας και τον κοροναϊό!

Λίγο μετά την πρεμιέρα του SUPERG!RL σήμερα το απόγευμα στην ΕΡΤ και στο YouTube, η Stefania εμφανίστηκε στη ζωντανή εκπομπή του RTL, Boulevard. Το πιο δημοφιλές magazino της ολλανδικής τηλεόρασης.

“Ελπίζω να πάρω το 12αρι της Ολλανδίας”

Αρχικά οι παρουσιαστές της είπαν αστειευόμενοι γιατί εκπροσωπεί την Ελλάδα και δεν περίμενε λίγο για να εκπροσωπήσει την Ολλανδία;

Γιατί όχι του χρόνου! Οποιοσδήποτε υπεύθυνος μπορεί να μου το προτείνει. Ξέρουν που θα με βρουν!

Στην συνέχεια η Stefania ρωτήθηκε για την θέση που μπορεί να φθάσει.

Δεν ξέρω, εγώ απλώς θα το απολαμβάνω και θα κάνω ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα και για την Ολλανδία.

Φυσικά δεν θα μπορούσε η Stefania να αφήσει ανεκμετάλλευτο το βήμα που της δόθηκε και για μία ακόμα φορά δήλωσε ότι θέλει το 12αρι των Ολλανδών.

Ελπίζω να πάρω το δωδεκάρι από την Ολλανδία!

Η Stefania για τον κοροναϊό

Ένα από τα θέματα που αφορούν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα είναι ο κοροναϊός. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες κορυφαίος Ολλανδός ιολόγος, είχε δηλώσει ότι εφόσον η εξάπλωση του ιού συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό, ίσως θα πρέπει να ακυρωθεί ο διαγωνισμός.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε την Stefania αν την φοβίζει ο κοροναϊός.

Όχι δεν το φοβάμαι καθόλου. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Παρακάτω δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

(είναι στα ολλανδικά) – ΕΔΩ

 

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΠΤΩΣΗ
    ΠΤΩΣΗ says:

    Για την πτωση της στα στοιχηματα τι εχει να πει η dream team?
    Αντι να ανεβει στα στοιχηματα επεσε και μια θεση και ειναι 15η… Μπράβο dream team.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Έλα Μάριε σε καταλάβαμε και σε είχα και για έξυπνο λες και ρε ξέρεις πως λειτουργούν τα στοιχήματα! (Ακόμα και αν δεν είσαι ο Μάριος το θεωρώ χαζό να αλλάζεις το ψευδώνυμο σου, για να γράφεις κακίες! Τα λέμε στο Ρότερνταμ)

      Απάντηση
  2. Μάνος
    Μάνος says:

    Εγώ πιστεύω πως δεν πρέπει να δίνουμε τόση βάση στα στοιχήματα. Βλέπουμε α 15η θέση πατωσαμε δεν είναι έτσι και ούτε έτσι προκειτε να είναι. Θυμηθειτε με την φουρειρα που ήταν 26η πριν της πρόβες και μετά την πρώτη πρόβα εκτοξεύτηκε η άνοδος της από την 7η θέση έως την 1η μάλιστα. Πιστεύω πως με μια εξωπραγματικη σκηνική παρουσίαση θα την χαρακτήριζα η στεφάνια θα σκίσει και της το εύχομαι πραγματικά αυτό. Το καλύτερο τραγούδι που έχει στείλει η χώρα μας τα τελευταία 7-8 χρόνια με διαφορά και αυτό θα φανεί στο Ρότερνταμ με την είσοδο στην 10αδα ή ακόμα και στην 5αδα γιατί όχι!!!

    Απάντηση
    • ΠΤΩΣΗ
      ΠΤΩΣΗ says:

      Ε βέβαια οταν οι μπουκερς, δηλαδη αυτοι που κρινουν το αποτελεσμα μας δειχνουν με πτωτικη ταση και πεφτουμε μια θεση με το ακουσμα του τραγουδιου δεν μας συμφερει. Αν ανεβαινε ομως μια θεση ή 10 θεσεις θα λεγατε σαρωνει η dream team. Απλα ειχαν δημιουργηθει πολλες προσδοκιες και ο ευρωπαικος κοσμος δεν ενθουσιαστηκε και μας εριξε 1 θεση και μπορει να πεσει και αλλες μεχρι να βγουν άλλα 20 τραγουδια που απομενουν… Αν ήταν θετικη η αποκριση δεν θα επεφτε… Εδω θα ειμαστε και θα δειτε τον Μαιο τι θα πιασει η ομαδαρα. Αποκλεισμο ή 16-21 θεση.

      Απάντηση
  3. Νικος
    Νικος says:

    Σιγά που θα αποκλείστουμε.Υπαρχουν και θα υπάρξουν λογικά πολύ χειρότερα τραγούδια από το δικό μας. Δεν έχουμε δει ακόμα και την σκηνική παρουσίαση που έχω πιστεύω θα εντυπωσιασει πολύ κόσμο. Όσον αφορά τα στοιχήματα είδαμε και περσυ που ημασταν με τι και 10ηθεση και καταλήξαμε 21η. Επομένως όλα θα κριθούν επάνω στην σκηνή που η στεφάνια θα τα δώσει όλα!!

    Απάντηση
    • χαχχαχαχαχα
      χαχχαχαχαχα says:

      ναι ναι θα εμφανισει κανενα γατι πανω στη σκηνη και θα σηκωνονται τιποτα τραπεζια και καρεκλες ως αλλη ματιλντα. θα ανατριχιασει η Ευρωπη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

      Απάντηση
  4. Γιώργης
    Γιώργης says:

    φυσικά και θα αποκλειστεί. είναι χειρότερο μακράν από όλες τις ελληνικές συμμετοχές. και όχι τίποτα άλλο το κοριτσάκι συμπαθητικό. λυπηρόν αλλά θα έπρεπε να έχει αναπτύξει στοιχειώδης κρίση και να το έχει απορρίψει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *