Ελλάδα και Κύπρος παρούσες στην συνάντηση των αρχήγων αποστολών!

Μετά την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί και αφορούσε την απόφαση της σουηδικής δημόσιας τηλεόρασης, να απουσιάσει από την συνάντηση των αρχηγών αποστολών ως προληπτικό μέτρο για τον κορωνοϊό, το Eurovision Fun επικοινώνησε με την ΕΡΤ και το ΡΙΚ για να διευκρινίσει τις προθέσεις τους ως προς την συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ στις 9 Μαρτίου.

Τόσο η κα Μαρία Κουφοπούλου, αρχηγός της ελληνικής αποστολής, όσο και η κα Εύη Παπαμιχαήλ, αρχηγός της κυπριακής αποστολής, μας επιβεβαιώσαν ότι θα μεταβούν κανονικά την Δευτέρα στο Ρότερνταμ για την συνάντηση των αρχηγών, για να καταθέσουν επισήμως τις συμμετοχές της Ελλάδας και Κύπρου αντίστοιχα.

Η κα Μαρία Κουφοπούλου μας δήλωσε ότι εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι την Παρασκευή, θα συμμετέχει κανονικά, παρ’ όλα αυτά η ΕΡΤ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για κάθε ενδεχόμενο.

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Λογική αντίδραση, σε σχέση τουλάχιστον με την υπερβολική των Σουηδών. Εκτος αν οι Σουηδοί προετοιμάζουν το “έδαφος” για μια φετινή Eurovision χωρίς ζωντανό κοινό. Σενάριο θα πει κάποιος (και ίσως όχι άδικα), αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω την κίνηση τους. Να μην πάνε δηλαδή σε μια χώρα που δεν έχει κρούσματα, προερχόμενοι από την χώρα τους που επίσης δεν έχει κάποιο κρούσμα.

    Απάντηση
  2. Miltos
    Miltos says:

    Γιάννη ξέρεις τίποτα για τη σκηνική μας παρουσία? Επιπλέον πιστεύεις ότι στο Ρότερνταμ η κατάσταση στα στοιχήματα θα αλλάξει??

    Απάντηση
    • Reverb
      Reverb says:

      Μπορείς να κάνεις αυτό το σχόλιο στο σχετικό άρθρο για την κυκλοφορία του SUPERG!RL. Είμαι σίγουρος πως οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας θα το εντοπίσουν και θα του δοθεί η δέουσα σημασία.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *