Ελλάδα: Στην Αθήνα η Stefania για τις πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Όπως μας πληροφορεί μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Stefania έρχεται για μία ακόμα φορά στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό.

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει ολοκληρώσει την σκηνοθεσία για την συμμετοχή μας και μάλιστα έχουν σταλεί στην EBU τα πρώτα στοιχεία. Πέρα από το εύρημα του Φωκά, το οποίο για ευνόητους λόγους κρατάται ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι και τις πρόβες, η εμφάνιση της Stefania θα εμπεριέχει και χορογραφία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

22 ΣΧΟΛΙΑ
  1. tbww
    tbww says:

    Το οτι θα υπαρχει εντονη χορογραφια το ειχε πει η ιδια η στεφανια σε συνεντευξη της στο Σταρ .Μαλιστα ειχε πει οτι δεν θα βαλει καποιο φορεμα η καποιο “βαρυ” ρουχο ωστε να μπορει να εκτελεσει τη χορογραφια.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Προσωπικά από τις 3 συμμετοχές που έχουν την υπογραφή Κοντόπουλου-Ευαγγελινου θεωρώ ότι μόνο η ελληνική έχει κάποιες πιθανότητες για ένα καλό πλασάρισμα και αυτό μόνο ΑΝ αποδοθεί σωστά στο λάιβ (φωνητικά) και σκηνικά,και αυτό διότι το “Supergirl” είναι αρκετά πιασαρικο και διαγωνίζεται σε μια χρονιά που δεν έχει πολλά καλά κομμάτια…
    Εσθονία και Μολδαβία μάλλον πάνε για αποκλεισμό.
    Το κομμάτι μας χρειάζεται ναι μεν κάτι εντυπωσιακό με visual efe και σίγουρα χορογραφία που να ξεσηκώσει αλλά ας μη φτάσουμε στα όρια του κιτς.
    Θα ήθελα να δω κάτι μεταξύ Fuego και lovewave σε άποψη σκηνικής παρουσίας καθώς και μουσικά εκεί κινείται το ύφος του κομματιού.
    Καλή μας επιτυχία!

    Απάντηση
    • vangelis vt
      vangelis vt says:

      Kαλά δεν χρειάζεται να είναι μάγος κανείς για να καταλάβει ότι Εσθονία και Μολδαβία θα πατώσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Supergirl θα λάμψει.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Θέλω να πω ότι δεν χρειάζεται να σπαταλήσει ο Φωκάς πολύ χρόνο για να σκεφτεί κάτι εντυπωσιακό σε αυτές τις συμμετοχές αφού έτσι και αλλιώς δεν θα προκριθουν αμφότερες. Το να “λάμψει” σχετικό είναι, ούτε το secret combination η το Fuego φαινόταν ότι θα πάνε τόσο καλά. Ουσιαστικά αυτό που εννοώ είναι ότι θα κριθούν τα πάντα στα live και στη σκηνική παρουσία μιας και ο διαγωνισμός είναι 70% θέαμα και 30% τραγούδι (έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές). Ειδικά σε μια χρονιά με πολλές μέτριες συμμετοχές θεωρώ ότι οι πρόβες θα ναι καθοριστικές. Για αυτό εξάλλου έβαλα και το υποθετικό “αν”.

        Απάντηση
  3. Αλή
    Αλή says:

    Γιάννη, γιατί θεωρείς ότι πέφτουμε στα στοιχήματα; Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς, αλλά π.χ. την Γεωργία την ανέβασαν κοντά 15 θέσεις.. Κι αυτό που μου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι στο YouTube από likes σκίζει!

    Απάντηση
  4. C.G
    C.G says:

    ‘Ελα μωρέ η γλυκούλα, μας στέλνει και φιλάκια. Πραγματικά αξιολάτρευτη. Είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μας sweetheart με όλη την σημασία της λέξης.

    Από κει και πέρα ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν ξέρω αν θα ήθελα να δω κατασκευές, τρελά ευρήματα επί σκηνής κτλ. Θεωρώ ότι αυτά εντυπωσίαζαν περισσότερο στα 00’s. Περισσότερο με αποπροσανατολίζουν πλέον και μου αποσπούν την προσοχή παρά με εκπλήσσουν. Προτιμώ μια δυνατή χορογραφία και να δοθεί βάση στα τηλεοπτικά πλάνα καθώς η τηλεσκηνοθεσία και τα τηλεοπτικά εφέ παίζουν μεγαλύτερο ρόλο. Και αν υπάρχουν προπς να εξυπηρετούν το κόνσεπτ και όχι να υπάρχουν για να υπάρχουν. Οι χορογραφίες εντυπωσιάζουν περισσότερο πιστεύω. Τεσπά αυτή ξερουν καλύτερα και ελπίζω σε κάτι καλό. Πάντως οι πρόβες χορευτικού ως μέρος του βίντεο κλιπ εμένα μου άρεσαν και ίσως προϊδεάζουν για γυναίκες χορεύτριες επί σκηνής. Θα δείξει.

    Απάντηση
  5. John T.
    John T. says:

    Γιαννη vocal coach ποιός θα εινα. Θεωρώ δεδομένο τον Άλεξ Παναγή αφού παει πακετακι με την dream team αλλα εσυ ξέρεις κατι σίγουρο;

    Απάντηση
  6. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Το θέμα είναι ποια ακριβώς στρατηγική θέλει να χαράξει η Ελλάδα στη Eurovision. Να στέλνει χαζούτσικα τραγουδάκια, περιμένοντας από τον κάθε Φωκά, μήπως βγάλει κανέναν λαγό από το καπέλο και καταφέρει να μπει τυχοδιωκτικά στην δεκαδούλα, η να ανζητήσει αξιοπρεπέστερες συνθέσεις, που θα κάνουν αίσθηση και ανεξαρτήτως σκηνικής παρουσίας.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Χαζουτσικα κατά την άποψη σου, γιατί μην ξεχνάς ότι τα χαζουτσικα τραγουδάκια μας έφεραν στις καλές θέσεις! Γιατί μια αξιοπρεπή σύνθεση είχαμε και πέρσι (Όχι ότι η φετινή δεν είναι, γιατί λίγο αν ήξερες από μουσική καταλαβαίνεις ότι είναι μεγάλο πράγμα να συνδέεις το ραπ με το έθνικ και ταυτόχρονα να μην είναι ξεπερασμένο αυτό που βγαίνει) αλλα δεν πηγαμε καλα! Τελος η Φουρειρα στη σκηνή απογειώθηκε και στη σκηνική παρουσία οφείλει την 2η θέση, όχι ότι το τραγούδι ήταν κακο εμένα μου άρεσε από την πρώτη στιγμή!

      Απάντηση
  7. ABC
    ABC says:

    Λογικά θα έχει (ή θα πρέπει να έχει) έντονη χορογραφία & ένα μικρό δείγμα αυτής το πήραμε από το video clip. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η μικρούλα δεν μπορεί να “πουλήσει” το κομμάτι (& αναφέρομαι καθαρά στο θέμα της κίνησης & όχι της φωνής). Κλασσικό παράδειγμα το Fuego: μετριότατο κομμάτι που όμως απογειώθηκε στη σκηνή αποκλειστικά λόγω Φουρέιρας. Μπορείτε να φανταστείτε τη Στεφανία να αποδίδει το ίδιο με την ίδια χορογραφία; Καταρχάς η ηλικία της είναι αποτρεπτική για να μεταδώσει σεξαπίλ.
    Κάνω μια υπόθεση ότι το εύρημα του Φωκά είναι να σηκωθεί η μικρή στον αέρα στη γέφυρα (ναι, εκει που πάει να πιάσει τη γάτα).Η σκηνική παρουσίαση έχει ήδη κλειδώσει, αφού με την κατάθεση όλων των συμμετοχών στις 9 Μαρτίου υπάρχει & ειδικός φάκελος με τις τεχνικές λεπτομέριες (ενώ η Τερζή τάιζε σανό για τα δήθεν εφέ που κόλλησαν στο τελωνείο & την άρνηση των διοργανωτών στα αιτήματα της ελληνικής αποστολής).
    Τα στοιχήματα είναι κατα 85-95% έγκυρα από την έναρξη των προβών.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Κοίτα μπράβο σου γιατί είσαι ενημερωμένος για όλα, βέβαια το τραγούδι δε βγάζει τόσο σεξαπιλ όσο αυτοπεποίθηση! Εμένα αυτό μου βγάζει, τώρα θα δούμε, πάντως είναι ένα κομμάτι που έχει πολλά περιθώρια να κάνει κάνεις τρομερά πράγματα στη σκηνή και νομίζω ότι θα τα δούμε διότι ο Φωκάς τα απογειώνει αυτά τα τραγούδια! Οψόμεθα!!

      Απάντηση
  8. gogos
    gogos says:

    Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι έχει ετοιμαστεί. Μακάρι να δούμε κάτι εξαιρετικό, όπως μας έχει συνηθίσει πολλές φορές ο Φωκάς.

    Απάντηση
  9. Miltos
    Miltos says:

    Γιάννης φαντάζομαι πως δε μας λέτε κάτι περαιτέρω για τη σκηνική παρουσία διότι θέλετε να το κρατήσετε για έκπληξη, αλλά αν γίνεται πες μας σε παρακαλώ αν θα είναι εντυπωσιακό και άρτιο!!

    Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Καταλαβαίνω και το σέβομαι απόλυτα, είμαι σίγουρος ότι ο Φωκάς και το κορίτσι μας, μας επιφυλάσσουν κάτι εξαιρετικό και εντυπωσιακό! Σας ευχαριστούμε για τα αποκλειστικά και εύχομαι με την πάροδο του χρόνου να μας απκλυψετε και αλλά, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν!

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *