Ελλάδα: Στις τάσεις του YouTube σε Ελλάδα και Ολλανδία το SUPERG!RL!

Δικαίωση του Eurovision Fun και όσων γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, για τις τάσεις στον YouTube και την πορεία της ελληνικής συμμετοχής, SUPERG!RL, σε αυτό.

Όπως σας είχαμε πει και στο σχετικό μας άρθρο, με βάση τα όσα μας απάντησε η ομάδα της Stefania, ο λόγος που το YouTube δεν εμφανίζει στις τάσεις του στην Ελλάδα το SUPERG!RL είναι ότι το κανάλι της Stefania δεν έχει μπει ποτέ στις τάσεις, αλλά και γιατί είναι είναι εγγεγραμμένο σε άλλη χώρα (Ολλανδία), από την χώρα από όπου προέρχονται οι προβολές. Η ασυνήθιστη πορεία που έχει το βίντεο σε μια τρίτη, “άγνωστη” χώρα, καθυστερεί το You Tube στο να το συμπεριελάβει στις τάσεις.

Μπορεί να μην φαίνεται στο YouTube σε ποια θέση είναι στις τάσεις, αυτό όμως δεν ισχύει και για την πλατφόρμα kworb, όπου φαίνονται τα στατιστικά στοιχεία για όλα τα τραγούδια, σε όλες τς ηλεκτρονικές πλατφόρμες, σε όλες τις χώρες.

Έτσι, βλέπουμε ότι τις δύο τελευταίες ημέρες το SUPERG!RL είναι στη θέση νο5 στην Ελλάδα και στην νο7 στην Ολλανδία. Μάλιστα στην προηγούμενη μέτρηση, ήταν δύο θέσεις ψηλότερα στην Ελλάδα και μία θέση ψηλότερα στην Ολλανδία.

Τα επίσημα στοιχεία αποδεικνύουν την βασιμότητα όσων μας είχε δηλώσει η ομάδα της Stefania και όσα φυσικά βλέπαμε όλοι στους αριθμούς στο You Tube. Σε μία εβδομάδα πάντως το SUPERG!RL ξεπέρασε το 1.500.000 προβολές, ένας πραγματικά εντυπωσιακός αριθμός για ένα ελληνικό video clip.

Πηγή: kwork

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *