Ηνωμένο Βασίλειο: Το BBC θα μεταδώσει στις 16 Μαίου το “Eurovision Come Together”!

Στην θέση του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που ακυρώθηκε, το BBC θα μεταδώσει το Eurovision Come Together! Ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα περιλαμβάνει κλασσικές Eurovision εμφανίσεις, αλλά και το τι θα συνέβαινε το 2020, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δίνονται, παρά μόνο ότι θα το παρουσιάζει ο Βρετανός σχολιαστής Graham Norton και ότι φυσικά το παρόν θα δώσει και ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό, James Newman.

Κατά την διάρκεια του Eurovision Come Together θα υπάρξουν και συνεντεύξεις, χωρίς όμως να αποσαφηνίζεται αν οι συνεντεύξεις αυτές θα είναι με τους φετινούς εκπροσώπους ή όχι. Η παραγωγή του προγραμμάτος ανήκει στα BBC Studios και θα μεταδοθεί από το BBC1 στις 16 Μαίου.

O Tony Hall, γενικός διευθυντής του BBC, στην παρουσίαση των ψυχαγωγικών προγραμμάτων στην θέση οσων γεγονότων ακυρώθηκαν δήλωσε:

Το BBC θα προσφέρει μια σειρά εικονικών εκδηλώσεων που θα αντικαταστήσουν μερικά από αυτά που ακυρώθηκαν. Μπορούμε όλοι να έχουμε μια στιγμή της Eurovision, ακόμα και αν είναι διαφορετική από το παρελθόν. Η υπόσχεσή μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη διαφυγή, διασκέδαση και απόσπαση της προσοχής μπορούμε, παράλληλα με τις ειδήσεις και τις πληροφορίες που χρειάζονται όλοι.

Tony Hall, γενικός διευθυντής του BBC.

Το BBC είναι η πρώτη δημόσια ραδιοτηλεόραση που πραγματοποιεί ένα νέο πρόγραμμα στην θέση της Eurovision 2020, που ακυρώθηκε λόγω κορωνοιού. Η EBU σε προηγούμενη ανακοίνωση της είχε αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στους καλλιτέχνες και τα τραγούδια που είχαν επιλεγεί στον φετινό διαγωνισμό.

Το Ηνωμένο Βασίλειο φέτος θα εκπροσωπούσε ο James Newman με το τραγούδι My Last Breath:

https://www.youtube.com/watch?v=6iS-lV909T4

Πηγή: BBC
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *