Ιρλανδία: Με την Lesley Roy και το “Story Of My Life” στο Ρότερνταμ | Ακούστε την συμμετοχή!

Τόσο ο καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής ιρλανδικής συμμετοχής, Philly McMahon, όσο και ο μουσικός διευθυντής του ραδιοφώνου της RTÉ 2, Alan Swan, είχαν επιβεβαιώσει από νωρίς πως το τραγούδι της χώρας για το Ρότερνταμ έχει επιλεγεί. Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν και την βασίλισσα θα εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ η Lesley Roy με το uptempo τραγούδι της, Story Of My Life!

Το όνομα της Lesley Roy ήταν ανάμεσα σε αυτά που φημολογούνταν το τελευταίο διάστημα προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Ιρλανδία στον διαγωνισμό, την είδηση όμως επιβεβαίωσε σύντομα η μεγάλης κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας Irish Mirror. Το τραγούδι της Lesley Roy είναι ένα δυναμικό pop κομμάτι και είναι αφιερωμένο στην LGBT κοινότητα. Οι υπεύθυνοι της ιρλανδικής δημόσιας τηλεόρασης θεωρούν ότι φέτος θα ανατραπεί η κακή πορεία της Ιρλανδίας στον διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια.

Θέλαμε κάτι uptempo και επικό που να επικεντρώνεται στο πως μπορείς να ξεπεράσεις τις δυσκολίες στη ζωή και να σταθείς πάλι στα πόδια σου.

Lesley Roy

Μετά από ανακοίνωση της, η δημόσια τηλεόραση της χώρας, RTÉ, έκανε γνωστό πως το τραγούδι επρόκειτο να αποκαλυφθεί σήμερα, 5 Μαρτίου, ενώ αύριο θα έχουμε και την πρώτη ζωντανή παρουσίαση του σε βραδινό talk show του RTÉ One

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την συμμετοχή της Ιρλανδίας για την Eurovision 2020:

https://youtu.be/HLgE0Ayl5Hc

Η Lesley Roy είναι από το Δουβλίνο και έχει γίνει περισσότερο γνωστή από τραγούδια που έγραψε για άλλους καλλιτέχνες παρά ως ερμηνεύτρια. Η καλλιτεχνική της πορεία ξεκίνησε το 2008, με την κυκλοφορία του δίσκου της Unbeautiful. Έχει γράψει τραγούδια για τους Adam Lambert, Miss Montreal, Medina, Jana Kramer και Marlee Scott.

Η Ιρλανδία είναι η βασίλισσα του διαγωνισμού με εφτά νίκες. Η τελευταία της νίκη ήταν το 1996. Η εισαγωγή των ημιτελικών το 2004 δυσκόλεψε αρκετά την Ιρλανδία, αφού οχτώ φορές δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Η τελευταία φορά που μπήκε στο τοπ10 της βαθμολογίας, ήταν το 2011 με τους Jedward.

Πως σας φαίνεται η 54η συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό;

Η Ιρλανδία θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 12 Μαΐου

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. C.G
    C.G says:

    Η όποια καριέρα της τραγουδίστριας ήταν πριν από 10+ χρόνια και κάπου εκεί φαίνεται να έχει γραφτεί και το τραγούδι. Η ομοιότητα με κομμάτια της Katy Perry εκείνης της εποχής κάτι παραπάνω από εμφανής

    Απάντηση
  2. Giorgos
    Giorgos says:

    Το μόνο θετικό:Δεν είναι μπαλάντα!
    Γενικά το θεωρώ πολύ παλιακο μου βγάζει πολύ Katy Perry vibes του 2010! Πολύ μέτρια τα πράγματα για την βασίλισσα της Γιουροβίζιον!

    Απάντηση
  3. Natasha
    Natasha says:

    Πολύ μέτρια προσπάθεια. Το τραγούδι θα μπορούσε να βρίσκεται σε εφηβικές σειρές τύπου Hannah Montana και Victorious. Ακούγεται πολύ… 2009

    Απάντηση
  4. Reverb
    Reverb says:

    Δε ξέρω τι τους έπιασε τους Ιρλανδούς φέτος και είπαν τόσες βλακείες γι’ αυτό το τραγούδι. Προφανώς κάποιος έχει ρίξει λεφτά ή τα δικαιώματα του τραγουδιού ήρθαν ακριβούτσικα από το Αμέρικα και τρέχει ένα τσούρμο από το RTE εδώ και κει με τις λέξεις bop και banger στο στόμα και queer anthem και και και. Αν δεν συμβεί κάποια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή σκηνικά προφανώς και θα μείνει στον ημιτελικό.

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σαν τραγούδι θα μπορούσε να πήγαινε εξαιρετικα καλά στη Eurovision 10 χρόνια πριν. Δεν είναι κακό αλλά κάπως παλιακο αν και το άκουσα σχετικά ευχαριστα. Ενδεχομένως με μια καλή σκηνική παρουσία να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί αλλά το θεωρώ κάπως δύσκολο μιας και βρίσκεται στον πρώτο δυνατό ημιτελικό.
    6.5/10 και καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *