Ισπανία: Με τον Blas Canto και στη Eurovision 2021!

Ανακοινώσεων συνέχεια για τις εκπροσωπήσεις στην Eurovision 2021!

Με επίσημη ανακοίνωση το RTVE τοποθετήθηκε για την ακύρωση του διαγωνισμού καλώντας παράλληλα τον φετινό εκπρόσωπό της να λάβει μέρος και το 2021, συνεχίζοντας έτσι τη συνεργασία τους:

Οι μεταβαλλόμενες συνθήκες που συμβαίνουν τόσο στις Κάτω Χώρες, όσο και στις υπόλοιπες 41 συμμετέχουσες χώρες, κατέστησαν αδύνατο να διασφαλιστεί η προστασία όλων των ατόμων που εμπλέκονται σε αυτή την έκδοση.

Η RTVE ευχαριστεί τη δέσμευση του αντιπροσώπου μας,  Blas Cantó,  για την αφοσίωσή του και για το έργο που έχει γίνει για την εκπροσώπηση της Ισπανίας στο Eurovision 2020 και τον καλεί να γίνει υποψήφιος της Ισπανίας το 2021.

Η RTVE θα επιστρέψει, όπως πάντα, στο διαγωνισμό , το μεγαλύτερο μουσικό τηλεοπτικό show που κάθε χρόνο συγκεντρώνει 200 ​​εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο, όταν επιλυθεί η κατάσταση.

Ο Blas μάλιστα απάντησε στην πρόταση του RTVE λέγοντας πως με χαρά θα συνέχιζε τη συνεργασία λαμβάνοντας μέρος και το 2021.

«Λυπάμαι πολύ που είναι έτσι . Ένα πολύ μεγάλο έργο πίσω από μια απίστευτη ομάδα για πολλούς μήνες εργασίας, όχι μόνο στην υποψηφιότητά μου, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως,  νομίζω ότι είναι το σωστό … Υπάρχουν χώρες που ξεκινούν τώρα την επιδημία και δεν είναι γνωστό πότε θα μπορέσει να σταματήσει.

Υπάρχει δέσμευση από πλευρά μου να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την υποψηφιότητά μας το 2021  και είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να το κάνω το επόμενο έτος. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Πρόκειται να πάρουμε την Eurovision με στυλ, θα είναι η σημαία μου και έχουμε το χρόνο να το κάνουμε ώστε να έχουμε μια καλή απόδοση το 2021 .

Το μόνο που θέλω είναι οι άνθρωποι να είναι μαζί και να μένουν στο σπίτι έτσι ώστε να σταματήσει η πανδημία το συντομότερο δυνατόν. Η υγεία έρχεται πρώτη. Πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα σε εμάς. Γιατί χωρίς μας δεν υπάρχει φεστιβάλ. Το να το κάνεις χωρίς κοινό δεν ήταν τρελό, γιατί η  Eurovision είναι ο κόσμος. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει τίποτα. Ήταν σημαντικό να το κάνουμε σωστά γιατί η Eurovision αξίζει να της δώσει τη σημασία που έχει.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *