Ισραήλ: Με την Eden Alene στην Eurovision 2021!

Μετά την επίσημη ακύρωση του φετινού διαγωνισμού στο Ρότερνταμ, πολλές χώρες έχουν ήδη σπεύσει να δώσουν από νωρίς το χρίσμα για το 2021, στον φετινό τους εκπρόσωπο.

Ήδη δέκα χώρες έχουν προβεί στην απόφαση αυτή, συμπεριλαμβανομένης της φετινής διοργανώτριας Ολλανδίας αλλά και της Ελλάδας, θέλοντας έτσι να δώσουν στους καλλιτέχνες τους την ευκαιρία να βρεθούν τελικά στην σκηνή του διαγωνισμού, ένα χρόνο μετά.

Την λίστα των χωρών αυτών αυξάνει σήμερα το Ισραήλ. Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας, KAN, ανακοίνωσε πριν λίγο πως λόγω της εξάπλωσης του φονικού ιού στην Ευρώπη, η φετινή εκπρόσωπος της χώρας, Eden Alene, θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στον διαγωνισμό τον επόμενο χρόνο.

Όπως δήλωσε και η ίδια:

Θα κερδίσουμε. Αυτή τη φορά, το τραγούδι θα είναι ακόμα καλύτερο

Η Eden Alene πληροφορήθηκε για την ακύρωση του διαγωνισμού στον αέρα εκπομπής που ήταν καλεσμένη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω.

Το Ισραήλ θα συμμετείχε στον φετινό διαγωνισμό με το τραγούδι “Feker Libi” και ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό στις 12 Μαΐου.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *