Ιταλία: Το “Fai Rumore” στους δρόμους της χώρας λόγω κορονοϊού!

Εδώ και μία εβδομάδα, αρχής γενομένης από την Λομβαρδία, η Ιταλία βρίσκεται σε πλήρη καραντίνα λόγω της ταχείας εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, COVIG-19, καθώς τόσο τα κρούσματα όσο και οι θάνατοι στην χώρα αυξάνονται με αμείωτο ρυθμό.

Οι άλλοτε πολυσύχναστοι δρόμοι της Ιταλίας, θυμίζουν πλέον μια νεκρή χώρα, με τους πολίτες της όμως να μην θέλουν να μείνουν για πολύ ακόμα ήσυχοι, επιθυμώντας να κάνουν “λίγο θόρυβο” όπως δηλώνει και ο τίτλος της φετινής συμμετοχής της χώρας στην Eurovision, “Fai Rumore“.

Από τα μπαλκόνια, τα παράθυρα και τις οροφές των σπιτιών τους, οι Ιταλοί προσπαθούν να ανακτήσουν λίγο θάρρος λόγω της πανδημίας που έχει κυριεύσει τον πλανήτη, τραγουδώντας το “Fai Rumore“, ακολουθώντας παράλληλα τις οδηγίες του κράτους για να μείνουν μέσα στα σπίτια τους (#RestaACasa).

Δείτε το σχετικό video παρακάτω:

Ο Diodato από πλευράς του, μοιράζεται μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αναρτήσεις κατοίκων της χώρας που αναπαράγουν δυνατά το “Fai Rumore” στους ήσυχους πλέον δρόμους της Ιταλίας.

Οι στίχοι του “Fai Rumore” ταιριάζουν απόλυτα στην ασφυκτικά ήσυχη Ιταλία καθώς το τραγούδι αναφέρεται σε μια ασυνήθιστη ησυχία μεταξύ των ανθρώπων:

Που κάνεις θόρυβο, εδώ
Και δεν ξέρω αν είναι καλό για μένα
Αν ο θόρυβος σου μου ταιριάζει
Αλλά κάνε θόρυβο, ναι
Επειδή δεν αντέχω
Αυτή την αφύσικη σιωπή
Μεταξύ εμένα και σένα.

https://www.youtube.com/watch?v=TA57rugucwk

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *