Κύπρος: Ακούστε την πρώτη live ερμηνεία του “Running” από τον Sandro!

Το βράδυ της Παρασκευής 6/3, ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2020, Sandro, ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά το Running, την φετινή συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό. Ο Sandro βρέθηκε καλεσμένος του OGAE Σουηδίας στο ετήσιο πάρτι που πραγματοποιεί ενόψει του τελικού του Melodifestivalen, που λαμβάνει χώρα σήμερα το βράδυ στην Στοκχόλμη.

Ο Sandro απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο καλός τραγουδιστής είναι και διέψευσε όλους αυτούς που αμφισβητούσαν την live ερμηνεία του!

Σε αντίθεση με τον Sandro που εντυπωσίασε στην πρώτη του ζωντανή ερμηνεία της συμμετοχής του, η Lesley Roy δεν τα κατάφερε εξίσου καλά στην πρώτη της προσπάθεια να παρουσιάσει ζωντανά το Story Of My Life. Δείτε παρακάτω τι εννοούμε:

Πως σας φάνηκαν οι πρώτες live εμφανίσεις του Sandro και της Lesley Roy; Ποια θα είναι η τύχη τους στον διαγωνισμό;

8 ΣΧΟΛΙΑ
    • Giannis
      Giannis says:

      Απορω με τα οσα γραφονται.Σε καποια σημεια η φωνη του στο λαιβ ακουγεται λες και βγαινει με το ζορι,σε τι ακριβως εντυπωσιασε?Το κοινο επισης ακρως αμηχανο με χλιαροτατες αντιδρασεις.Προσωπικα το αποσπασμα που βαλατε επανω με την Ιρλανδη το βρισκω πολυ καλυτερο.Οχι να ψαχνουμε μια αλλη συμμετοχη ως εξιλαστηριο θυμα για να ανεβασουμε την Κυπρο μονο και μονο επειδη ειναι η Κυπρος.Κακα τα ψεμματα,αν μια φορα δεν αρεσε το τραγουδι της Ελλαδας,της Κυπρου δεν αρεσε εκατο γι’αυτο και καταποντιζεται στα στοιχηματα με αποδοση 750! Πολυ λαθος επιλογη που δεν σωνεται,κριμα για τον συμπαθεστατο κατα τ’αλλα Σαντρο.Αποκλεισμος προ των πυλων.

      Απάντηση
        • Giannis
          Giannis says:

          Υποκειμενικα ειναι αυτα,αλλα οχι να μας λενε οτι η Ιρλανδεζα ειναι χαλια και ο Σαντρο για την σκαλα του Μιλανο,εμφανως αμηχανος οπως ειπε και το παιδι απο επανω και ναι καπως ακουγεται λες και ζορισεται.Σε καθε περιπτωση το να εκθειαζουμε κατι ενω στην συντριπτικη πλειοψηφεια δεν αρεσει φαινεται παραξενο.Το τραγουδι ειναι κακο και το λενε ολοι,δεν κανει.Φουρειρα και Ταμτα θεες,αυτο κακιστο.

          Απάντηση
          • eurogreek
            eurogreek says:

            Τα τραγούδια μπορεί και τα δύο να είναι τα χειρότερα. Η μία τραγούδησε παραφωνα όμως σε όλο το τραγούδι και ο αλλος ολοσωστά και όχι αυτό δεν είναι υποκειμενικο. Στοιχειώδη μουσικές γνώσεις χρειάζεσαι για να το καταλάβεις.

          • Giannis
            Giannis says:

            ο μεσος θεατης της eurovision δεν εχει μουσικες γνωσεις,κρινει,εστω και λαθος απο αυτο που ακουει.Μηπως θα μας βγαλεις και στραβους για την χλιαροτατη αντιδραση του κοινου απο κατω?Θελει μουσικες γνωσεις και για την οραση?Αποψη σου οπως και να εχει και σεβαστη.Σεβασου και εσυ και την δικη μου.

  1. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Η Ιρλανδεζα ήταν καλύτερη και εγώ την πρώτη φορά μου φάνηκε αρκετά διαφορετικό αλλά μετά κατάλαβα ότι φωνή της είναι ολόιδια πέρα από το ρεφρέν που δεν με χαλάει γιατί και με την Τάμτα όταν ήταν εντελώς διαφορετική δεν είναι κάνεις τίποτα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *