Κύπρος: Δείτε την live εμφάνιση του Sandro στο Selecția Națională 2020!

Όπως ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο, ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2020, Sandro, ήταν καλεσμένος στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας – Selecția Națională 2020, όπου και ερμήνευσε ζωντανά το Fuego και το Replay, τις δύο τελευταίες κυπριακές συμμετοχές.

Λίγες ημέρες μόνο πριν την κυκλοφορία του Running, ο Sandro είχε την ευκαιρία να συστηθεί στο ρουμανικό κοινό.  Σε έναν όμορφο εθνικό τελικό, όπου η Ρουμανία επέλεξε το τραγούδι με το οποίο η Roxen θα εκπροσωπήσει την χώρα της στο Ρότερνταμ, ο Sandro απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο καλός ερμηνευτής είναι.

https://www.youtube.com/watch?v=k2f8RDSC_7I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2WOUV-5qtkWsB3WD-4ywuHI6Lk_HUOQFfXtzb4EbS71CktnI41nTNgBo0

Στο Μπουζάου όπου πραγματοποιήθηκε ο ρουμανικός εθνικός τελικός, βρέθηκε και η Natalia Gordienko εκπρόσωπος της Μολδαβίας, αλλά και η Ulrikke εκπρόσωπος της Νορβηγίας, στον φετινό διαγωνισμό. Όλοι τους δεν έχασαν ευκαιρία να βγάλουν και μία αναμνηστική φωτογραφία, μαζί φυσικά με την οικοδέσποινα Roxen.

Το Running αναμένεται να κυκλοφορήσει το αργότερα μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαρτίου, αφού ο Sandro είναι ένας εκ των guests που θα εμφανισθούν στο Melfest WKND Pre Party, το Eurovision pre party που διοργανώνει ο Ogae Σουηδίας και πραγματοποιείται αμέσως μετά τον τελικό του Melodifestivalen, στις 7 Μαρτίου Στο εν λόγω πάρτι αναμένεται ο Sandro, να ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά το Running!

Παρακάτω δείτε την συνέντευξη που έδωσε πριν λίγους μήνες ο Sandro στα Eurovision Buddies:

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. George
    George says:

    Πραγματικά μια εμφάνιση χωρις λογο χθες στον ρουμανικο τελικο,λυπαμαι που θα το πω αλλα αυτο το παιδι φανηκε πολυ λιγο χθες μπροστα στους υπολοιπους guest,η δε Ulrikke απο την Νορβηγια τον έσβησε.Βγηκε ειπε δυο ασχετα τραγουδια ενω ολοι οι υπολοιποι ειπαν αυτα με τα οποια διαγωνιζονται.Κανενα εκτοπισμα επανω στην σκηνη,ας περιμενουμε το τραγουδι αν και δεν περιμενω και πολλα….

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Διαφωνώ. Ο Sandro εχει πολυ ωραια φωνη. Σιγουρα όλοι θέλαμε να ακουσουμε την συμμετοχη του, αλλα προφανως η πρωτη παρουσιαση δεν γινεται να πραγματοποιηθει στον εθνικο τελικο μιας αλλης χωρας. Εντούτοις δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι αρνητικο που πηγε εστω και χωρις να ερμηνευσει την συμμετοχη του;

      Απάντηση
      • vangelis vt
        vangelis vt says:

        Εμένα μου φάνηκε νευρικός και τρακαρισμένος στη σκηνή. Η χροιά του είναι ωραία αλλά η τεχνική του θέλει δουλειά. Γενικώς βαρέθηκα.

        Απάντηση
      • C'est tout :)
        C'est tout :) says:

        Είναι αρνητικό γιατί χαράμισαν μια ευκαιρία να το προμοτάρουν σε ένα εθνικό τελικό στον οποίο επιλεγόταν ένα φαβορί. Και όλα αυτά για πόσες μέρες; 4-5 πριν την επίσημη προβολή του; Φυσικά και δεν είπαμε να το παρουσιάσουν πρώτη φορά στον Ρουμάνικο τελικό, αυτό που λέμε είναι ότι έπρεπε να είχε βγει ήδη από την προηγούμενη βδομάδα και εχθές να γινόταν το πρώτο διεθνές πρόμο του τραγουδιού. Τελείως πεταμένη ευκαιρία.

        Απάντηση
      • George
        George says:

        Συμφωνω απολυτα με αυτα που λεει ο Benedictos πιο κατω,αυτο σου απαντω Γιαννη.Δεν ειναι δυνατον να πηγαινεις σε εθνικο τελικο αλλης χωρας και να τραγουδας περσινες και προπερσινες συμμετοχες που δεν ηταν καν νικητηριες.Η Loreen που επισης εμφανιστηκες ηταν νικητρια και ειπες διαφορα τραγουδια.Δεν επρεπε να παει,ας περιμεναν.Η Κυπρος γενικα νομιζει οτι μπορει να βγαλει οοοοοολα τα επομενα χρονια της πορειας της στο διαγωνισμο επικαλουμενη τον fuego.Δεν ειναι ετσι,και μαλιστα τραγουδησε και το replay το οποιο βγηκε 13-14ο ουτε θυμαμαι.Σαν απελπιδα προσπαθεια να τον εμφανισουν καπου.

        Απάντηση
  2. Benedictos
    Benedictos says:

    Και κάπως έτσι η Κύπρος παραδέχτηκε αυτό για το οποίο όλη η Ευρώπη την κατηγορούσε πέρσι. Ότι βασίστηκε στην επιτυχία του Fuego, τεμπελιασε και μια χρονιά μετά έστειλε το Replay που πατάει 100% πάνω στη δομή του Fuego. Η Κύρος έχει τεράστια θέματα με το timing, σχεδόν ποτέ δεν μπορεί να αντιληφθεί τί πρέπει να στείλει και χαραμίσει καλά τραγούδια και καλούς ερμηνευτές σε άσχετες χρονιές. Να δείτε φέτος που είμαστε ήδη τιγκα στην άνευρη generic πλαστική μπαλάντα, θα στείλει άνευρη generic πλαστική μπαλάντα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *