Κύπρος: Στις 6 Μαρτίου η κυκλοφορία του Running!

Η ώρα δημοσιοποίησης της φετινής κυπριακής συμμετοχής έφτασε. Το Running αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 6 Μαρτίου.

Μέσα από την εκπομπή  Happy Hour με τον Αντρέα Γιόρτσιο στις 16:30 ώρα Ελλάδος, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το τραγούδι του Sandro για την Eurovision 2020.

 

Επιπλέον, ο Sandro θα είναι ένας εκ των guests που θα εμφανισθούν στο Melfest WKND Pre Party, το Eurovision pre party που διοργανώνει ο Ogae Σουηδίας και πραγματοποιείται αμέσως μετά τον τελικό του Melodifestivalen, στις 7 Μαρτίου. Στο εν λόγω πάρτι αναμένεται ο Sandro, να ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά το Running!

Σας υπενθυμίζουμε ότι ήδη το ΡΙΚ έχει αποκαλύψει ότι δημιουργοί της φετινής κυπριακής αποστολής είναι οι Alfie ArcuriOctavianTeo Arkitekt και ο ίδιος ο Sandro. Παραγωγός του κομματιού είναι ο Teo Arkitekt, ενώ την φωνητική διδασκαλία έχει αναλάβει ο Άλεξ Παναγή. Καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής κυπριακής συμμετοχής είναι ο Marvin Dietmann.

Το video clip σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα είναι απόλυτα επικεντρωμένο στον Sandro και θα έχει μια μοντέρνα προσέγγιση, όπως εξάλλου και το τραγούδι. Ο Sandro αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του στον infegreece, ότι το Running, αναφέρεται σε προσωπικά βιώματα και στο πως μπορείς να τρέξεις μακρυά από το σκοτάδι.

Εν αναμονή λοιπόν της ανακοίνωσης της κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2020!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυπριακή συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Εύχομαι να ακούσουμε κάτι όμορφο και να υπάρχει αισιοδοξία για κάτι καλό τον Μάιο. Ο ημιτελικός της Κύπρου έχει δυνατά “ονόματα” από άποψη χωρων, αλλά πιστευω ότι θα καταφέρει να περάσει αυτόν τον σκόπελο και χωρίς τη βοήθεια της Ελλάδας, με την ανάλογη εμφάνιση φυσικά.
    Καλή επιτυχία ευχομαι στην Κύπρο και μακάρι να δουμε Ελλάδα & Κύπρο στο top10 του τελικού!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *