Λιθουανία: Το “On Fire” στους δρόμους της χώρας λόγω κορονοϊού!

Τις τελευταίες μέρες, όλος ο πλανήτης μένει σπίτι του σε καραντίνα, λόγω της ταχείας εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, COVIG-19, καθώς τόσο τα κρούσματα όσο και οι θάνατοι αυξάνονται με αμείωτο ρυθμό.

Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών κατοίκων ανά τον πλανήτη, οι Λιθουανοί στην πρωτεύουσα της χώρας, Βίλνιους, βγήκαν στα μπαλκόνια τους χειροκροτώντας του γιατρούς που παλεύουν έναντι του φονικού αυτού ιού.

Ένας λιθουανός κάτοικος, στο Βίλνιους ορμώμενος από τους Ιταλούς,  οι οποίοι προσπάθησαν να ανακτήσουν λίγο θάρρος λόγω της πανδημίας που έχει κυριεύσει τον πλανήτη, τραγουδώντας το “Fai Rumore“, την φετινή συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision, έπραξε το αντίστοιχο με το On Fire, την συμμετοχή της χώρας του.

Ο κάτοικος ονόματι Simonas Indrašius δήλωσε για αυτή την πρωτοβουλία του:

Σκέφτηκα, γιατί να μην προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε λίγο το έθνος; Είδα παρόμοιες ενέργειες στον πλανήτη όπου οι άνθρωποι χειροκροτούν τους ιατρούς σε όλο τον κόσμο, από τα μπαλκόνια τους.

Ο ίδιος μάλιστα αναμετέδωσε αυτή την κίνηση μέσω live streaming στο Facebook:

Taip, gera turėti tokius kaimynus!!!Ačiū, Simonas Indrašius!

Posted by Odeta Dubraitė on Tuesday, March 17, 2020

Παράλληλα, γνωστό ραδιόφωνο της χώρας παρακίνησε όλους τους κατοίκους να βγουν στα μπαλκόνια τους και να χειροκροτήσουν για όλους τους γιατρούς στον κόσμο.

Η Λιθουανία θα συμμετείχε στην Eurovision 2020, με τους The Roop και το τραγούδι On Fire.

https://www.youtube.com/watch?v=FxPm-Wz8qpY

Πηγή: LRT

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *