Μαρία Κουφοπούλου: “Ο φάκελος με όλες τις λεπτομέρειες της συμμετοχής μας έχει κατατεθεί” !

Σε επικοινωνία που είχε το Eurovision Fun τόσο με την αρχηγό της ελληνικής αποστολής και διευθύντρια των διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ, Μαρία Κουφοπούλου, αλλά και με τον Ηλία Κοκοτό, project manager όλων των συμμετοχών της Dream Team, μας ανέφεραν ότι ο φάκελος της ελληνικής συμμετοχής με όλες τις λεπτομέρειες έχει κατατεθεί ήδη στην EBU.

Ο φάκελος αυτός περιλαμβάνει το video clip του τραγουδιού, στοιχεία για τους συντελεστές της συμμετοχής μας, αλλά και το κυριότερο λεπτομέρειες και τεχνικές προδιαγραφές για το concept της σκηνικής μας παρουσίας.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενα μας άρθρα, η ελληνική αποστολή ήταν η πρώτη που έστειλε βίντεο με όλη το σενάριο της σκηνικής παρουσίας, ενώ ήδη η Stefania πραγματοποιεί πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό, έχοντας ολοκληρωμένο όλο το 3λεπτο της συμμετοχής μας.

Η συνάντηση των αρχηγών συνεχίζεται ακόμη, ενώ η αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Μαρία Κουφοπούλου συμμετέχει σε αυτήν διαδικτυακά μέσω live streaming.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται το video clip του SUPERG!RL να ανέβει και στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Καλησπέρα (και πάλι) Γιάννη. Διάβασα σε ένα σχόλιο τα εξής:
    “H Στεφανία δεν πρόκειται να πετάξει όπως ακούγεται. Από έγκυρη πηγή, το σόου θα βασίζεται στα 4 στοιχεία της φύσης, φωτιά, αέρας, νερό, γη με τη Στεφανία να τα χρησιμοποιεί και να τα ελέγχει. Οι χορευτές θα είναι στο σύνολο 4 και θα κάνουν και φωνητικά αλλά στις οθόνες μας θα δούμε περισσότερους.”

    Έχει κάποια βάση αυτό το σχόλιο;

    Απάντηση
  2. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Ελπίζω να ειναι μια παρουσίαση με νόημα που να προκαλεί συναίσθημα/συγκίνηση κ όχι τπτ ξεπερασμένα + κιτς τύπου κουτιά, κασέλες, αιωρήσεις κλπ. Ιδάνικα πιστεύω θα ήταν καλύτερα να ξέφευγε απο το βιντεοκλιπ. Για μένα, η παρουσίαση του Φωκά με το Αζερμπαιτζάν το 2013 (Hold me) ήταν απο τις δυνατότερες σκηνικά. Δεν λεω να ειναι ίδια, όμως μου άρεσαν πολύ οι συμβολισμοί. Χαίρομαι που, όπως διαβάζω εδώ, φέτος είμαστε τόσο ετοιμοπόλεμοι κ δεν περιμένουμε τελευταία στιγμή. Ακόμα και η ίδια η Στεφανία δήλωσε χτες στην εκπομπή οτι ανυπομονεί να ανεβεί στη σκηνη του AHOY arena. Περιμένω επιτέλους μια δεύτερη θέση για την Ελλάδα (την πρώτη την έχω δώσει φέτος στην Ελβετία 😉 ) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

    Απάντηση
  3. MagicaSpellman
    MagicaSpellman says:

    Σταματηστε λιγο ολοι με το πεταγμα, ειναι tacky, προβλεψιμο και ξεπερασμενο! Το εχουν κανει ολοι οι ξενες καλλιτεχνες και ο Ντιμα Μπιλαν το 2009 στη Eurovision.
    Ελπιζω να σκεφτει κατι πιο πρωτοτυπο ο Φωκας!

    Απάντηση
  4. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Δεν πρόκειται να πετάξει. Αυτό το έχει καπαρώσει ήδη η Αλβανία. Μάλλον θα τη βάλει να κάνει κάποια «μαγικά»…

    Απάντηση
    • Jørgen
      Jørgen says:

      Αυτο δεν το ξερεις επειδη ο φακελος δινεται την ιδια μερα στην συναντηση αποστολων….. Η αληθεια ειναι πως οντως απο οτι ξερω η EBU δεν δινει τις δυνατοτητα σε δυο ή παραπανω χωρες να εχουν παρομοιο staging…..Ωστοσο ομως ο φακελος αφου δοθει θα εξεταστει και η EBU και η παραγωγη γενικοτερα θα διαλεξουν αυτο που τους φενεται οτι θα δουλεψει καλυτερα που στην περιπτωση μας, νομιζω εμεις εχουμε ενα προβαδισμα και λογο μεγαλυτερου budget και η γενικη ιδεα ταιριαζει περισσοτερο με το δικο μας τραγουδι “supergirl”…

      Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πραγματικά με τρομάζει η ιδέα του προς τα που θα κινηθούν… Αν πάρουν το τίτλο-supergirl-και το μεταφράσουν επί σκηνής ως τρικ- υπερδυνάμεις του τύπου πετάω, εξαφανίζομαι, κουνώ αντικείμενα κλπ δεν ξέρω κατά πόσο όλο αυτό δεν θα φανεί κάπως κλισε η ακόμα και παιδικό ( αυτό το σχόλιο δίνει και παίρνει στο βίντεο κλιπ και εν μέρει συμφωνώ καθώς αποδυναμώνει κάπως το τραγούδι που είναι αρκετά πιασαρικο). Προσωπικά θα ήθελα να δω πολλά κοντινά στην Στεφανία που είναι μια κούκλα, πολύ χορό(εξάλλου η Στεφανία έχει πει ότι της αρέσει ο χορός και φαίνεται να το έχει)και ρυθμικές κινήσεις καθόλη τη διάρκεια (αφού το τραγούδι προσφέρεται για χορό-λικνισμα) και κάποια οπτικα εφέ. Και προς θεού αγαπητέ Φωκά όχι άλλα κουτιά και αναβατήρες!!!
    Προσωπικά θα ήθελα μια σκηνική παρουσία μεταξύ Fuego και lovewave (δηλαδή πολύ χορό και κάποια εφε-ολογράμματα).
    ΥΓ: το ρούχο θεωρώ ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ναι κορμάκι η ολόσωμη φόρμα με Swarovski.Ιδανικα θα ήταν ολόσωμη φόρμα,μη δω καμιά κάπα-μπερτα και δεν ξέρω και γω τι άλλο που να σχετίζεται με υπερήρωες, προς θεού!
    Εξάλλου ο τίτλος είναι μεταφορικός…
    Τέλος πάντων ας ελπίσουμε κ Φωκάς να έχει κάνει καλή δουλειά!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *