Μολδαβία: Η απάντηση της Natalia Gordienko στις κατηγορίες για “εξαγορά” της νίκης της!

Η άνετη νίκη της Natalia Gordienko στον εθνικό τελικό της Μολδαβίας φαίνεται πως δεν άρεσε σε αρκετούς. Με μακροσκελές μήνυμα της, η Natalia απαντά στους επικριτές της και σε όσους τις τελευταίες ημέρες, υποστηρίζουν ότι “εξαγόρασε” την ψήφο τόσο του televoting, όσο και της κριτικής επιτροπής.

Γεια σας φίλοι!

Αφού κέρδισα την εθνική επιλογή για τη Eurovision, διάφοροι μου καταλογίζουν πάρα πολλά. Συγχωρέστε μου λοιπόν, αλλά πλέον δεν μπορώ να σιωπήσω. Πρώτον, είναι μεγάλη προσβολή και άδικο. Δεύτερον, είναι σαν να θέλουν να με εκφοβίσουν.

Ας δούμε τις κατηγορίες:

“Η Νατάσα αγόρασε τα πάντα”, “ο Κιρκορόφ αγόρασε τα πάντα.”

Είμαι πολύ ευτυχής που κέρδισα και στις δύο κατηγορίες. Όσοι με κατηγορούν έχουν στοιχεία; Δείξτε τα! Για τι ακριβώς μιλατε; “Δεν στάλθηκε sms” λένε για εκείνους που θέλατε να ψηφίσετε. Έλαβα επίσης δεκάδες screenshots από ανθρώπους που ήθελαν να με ψηφίσουν και δεν τα κατάφεραν. Οι φίλοι και οι θαυμαστές μου ήταν εξίσου αγανακτισμένοι με τους άλλους. Φαίνεται ότι η κατάσταση ήταν ίση για όλους.

Οι άνθρωποι λένε ότι εξαγόρασα την κριτική επιτροπή. Είναι απίστευτο ότι οι άνθρωποι επιτρέπουν στον εαυτό τους να κατηγορούν τη διαφθορά άλλων ανθρώπων χωρίς καμία απόδειξη. Ανακαλύψαμε ποιος θα είναι στην κριτική επιτροπή την ημέρα του τελικού και, φυσικά, δεν πληρώσαμε κανέναν. Δεν είχαμε καμία σχέση με την κριτική επιτροπή.

Κατηγορείτε την επιείκεια συγκεκριμένων ανθρώπων. Άτομα με καθαρή φήμη. Είμαι πολύ προσβεβλημένη τόσο για τον εαυτό μου όσο και για αυτούς. Δεν είμαι υπεύθυνη για την επιλογή των μελών της κριτικής επιτροπής. Δεν μπορώ παρά να χαίρομαι που με ψήφισαν. Αλλά γιατί με ψήφισαν; Πρέπει να ρωτήσετε την κριτική επιτροπή, όχι εμένα.

Νομίζω ότι η συμμετοχή μου ήταν η καλύτερη από κάθε άποψη; Ναι, νομίζω ότι ήταν μία από τις καλύτερες. Επενδύσαμε σε μια εμφάνιση, ένα τραγούδι, όλοι μαζί και ανταμειφθήκαμε.

Με αυτόν τον τρόπο, αποτίω φόρο τιμής στους άλλους συμμετέχοντες. Για παράδειγμα, μου άρεσε πάρα πολύ η συμμετοχή του Pasha…Η δυσφήμιση χωρίς στοιχεία όμως είναι άσχημη και η σύζυγος του Pasha μιλά περισσότερο για την αδυναμία και την ευπάθεια απ ‘ό, τι για τη δύναμη.

Με κατηγορείτε ότι συνεργάζομαι με τον Κιρκορόφ. Αλλά υπάρχει πρόβλημα να συνεργάζομαι με τον καλύτερο; Προσπαθώντας να αποκτήσω τον καλύτερο παραγωγό, την πιο επαγγελματική ομάδα, να εκτελέσω όσο το δυνατόν καλύτερα και να δοξάσω τη χώρα μας; Με ποιον πρέπει να συνεργαστώ; Ονειρεύτηκα να συνεργαστώ με τον Philip από τη στιγμή που βρισκόμουν στη σκηνή της Eurovision το 2006, επειδή είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας. Συμμετείχε στην σύνθεση των τραγουδιών για τον Dima Koldun (6η θέση), Sergey Lazarev (3η θέση), Dima Bilan και Ani Lorak (και οι δύο πήραν τη δεύτερη θέση). Ήθελα πραγματικά να επιστρέψω στον διαγωνισμό, μόνο με την υποστήριξη και παραγωγή του Philipp. Και νομίζω ότι εδώ μπορούμε να χαρούμε μόνο. Είναι πολύ ελπιδοφόρο όταν οι καλύτεροι στον τομέα τους δουλεύουν για την χώρα μας!

Αλλά όχι. Αντ ‘αυτού, παίρνω μια τεράστια κριτική. Η Eurovision μετατράπηκε σε πολιτική δράση. Οι υποψήφιοι για το το Ρότερνταμ χωρίστηκαν όπως στις εκλογές – αριστερά και δεξιά. Η επιλογή του ερμηνευτή της Eurovision θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απολιτίκ, ο επαγγελματισμός δεν εξαρτάται από την εθνικότητα ή τον όποιο ψηφίζετε στις εκλογές.

Προσπάθησα πολύ, πολύ σκληρά και θα συνεχίσω να προσπαθώ να επιτύχω κάτι σπουδαίο στην Euroision με το τραγούδι μας, αλλά εισπράτω αυτό το είδος εκφοβισμού στο Διαδίκτυο. Κατανοώ απόλυτα ότι αυτό δεν είναι εκφοβισμός από την πλειοψηφία. Αυτό είναι μια ανυπόφορη και απογοητευμένη δραστήρια μειονότητα που επηρεάζει τις απόψεις δεκάδων άλλων ανθρώπων. Και πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου.

Κανείς δεν έχει κανένα λόγο να με κατηγορήσει για δωροδοκία. Κέρδισα ειλικρινά.

Δεκάδες bloggers στο YouTube εξέτασαν το τραγούδι μου. Και δεν θα πω ότι όλοι μόνο μας επαινούν. Υπάρχουν επικρίσεις αλλά και πολλοί έπαινοι. Είμαι αντικειμενική και καταλαβαίνω ότι ο καθένας δεν μπορεί να αρέσει σε όλους, κανείς δεν λέει ότι το τραγούδι μου όμως δεν αξίζει να εκπροσωπήσει τη Μολδαβία. 

Λυπούμαστε, αν δεν ήθελες προσωπικά το τραγούδι μας, αλλά υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που ψήφισαν για μένα, υπάρχει μια κριτική επιτροπή που μας έδωσε την πρώτη θέση και θα πάω στην Eurovision, θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου για να εκπροσωπήσω επαρκώς τη χώρα μας.

Σας ευχαριστώ

Natalia Gordienko

Η αλήθεια είναι ότι η προεκλογική περίοδος δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και τον εθνικό τελικό της χώρας. Πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν ότι δεν πρέπει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να εκπροσωπήσει την Μολδαβία, ένας ρωσόφωνος καλλιτέχνης. Οι δύο πολιτικές παρατάξεις που αντιμάχονται στην Μολδαβία είναι οι ρωσόφιλοι του προέδρου Igor Dodon και οι ρουμανόφιλοι της αντιπολίτευσης.

Πως σας φαίνονται τα όσα υποστηρίζει η Natalia Gordienko; Θεωρείτε δίκαιη την αγανάκτηση της;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *