Ολλανδία: Με τον Jeangu Macrooy και στην Eurovision 2021!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγα λεπτά από την επίσημη ακύρωση της Eurovision 2020 και ήδη η ολλανδική δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε ότι και το 2021 την χώρα θα εκπροσωπήσει ο Jeangu Macrooy.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Het Eurovisie Songfestival, dat dit jaar plaats zou vinden in Rotterdam, is in verband met het Coronavirus afgelast. Natuurlijk is AVROTROS hierover erg teleurgesteld, helemaal omdat het Songfestival in 2020 juist voor Nederland een extra bijzonder jaar had moeten zijn. Uiteraard heeft AVROTROS het volste begrip voor de beslissing van de EBU, de gemeente Rotterdam en het projectteam bestaande uit NPO/NOS/AVROTROS. Dit is geen makkelijk besluit, maar helaas onvermijdelijk omdat de gezondheid te allen tijde voorop staat. Ook voor Jeangu Macrooy is dit een spannende periode geweest, maar hij begrijpt het besluit volledig. AVROTROS blijft achter onze Nederlandse inzending staan en zet graag in 2021 met nieuwe energie en veel passie de samenwerking met Jeangu voort. Samen staan we sterk! Verdere details over #TeamJeangu en het Eurovisie Songfestival 2021 zullen in een later stadium gedeeld worden. #ESC2020 #ESF2020 #Eurovision #Songfestival @omroep.avrotros @jeangu_macrooy Foto: @antoncorbijn4real

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovisie Songfestival (@songfestival.avrotros) στις

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ, ακυρώθηκε λόγω του κορωνοιού. Φυσικά, η AVROTROS είναι πολύ απογοητευμένη γι ‘αυτό, ειδικά επειδή ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2020 θα ήταν ένα ξεχωριστό γεγονός για την Ολλανδία. Φυσικά, η AVROTROS κατανοεί πλήρως την απόφαση της EBU, του δήμου του Ρότερνταμ και της ομάδας έργου που αποτελείται και από εκπροσώπους του NPO / NOS / AVROTROS. Αυτή δεν είναι μια εύκολη απόφαση, αλλά δυστυχώς αναπόφευκτη επειδή η υγεία είναι πρωταρχικής σημασίας ζήτημα για όλους.
Η Eurovision 2020 θα ήταν επίσης μια συναρπαστική περίοδος για τον Jeangu Macrooy, αλλά και αυτός κατανοεί πλήρως την απόφαση. Η AVROTROS είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσει τη συνεργασία με την Jeangu και στην Eurovision 2021 με νέα ενέργεια και μεγάλο πάθος. Μαζί είμαστε ισχυροί!

Τα παραπάνω πρακτικά σημαίνουν ότι η Ολλανδία έχει ήδη ανακοινώσει τον Jeangu Macrooy ως εκπρόσωπο της στην Eurovision 2021, πριν ακόμα το Reference Group αποφασίσει τι θα γίνει με τους καλλιτέχνες, αλλά και τα τραγούδια που είχαν επιλεγεί για τον φετινό διαγωνισμό. Πάντως από την ανακοίνωση του Avrotros συμπεραίνουμε ότι μόνο ο καλλιτέχνης θεωρείται σίγουρος και όχι το τραγούδι. Προφανώς, αναμένουν τις ανακοινώσεις της EBU για το εν λόγω ζήτημα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ολλανδία θα συμμετείχε στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Grow:

https://www.youtube.com/watch?v=sMcxWB90TTY

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Πετρος
    Πετρος says:

    Ελπίζω να μας εκπροσωπήσει η Στεφανία. Θα είναι πολύ λυπηρό να μη συμμετάσχει αυτό το νέο κορίτσι στον διαγωνισμό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *