Ρουμανία: Με τη Roxen και στη Eurovision 2021!

Πρόκειται για την καλλιτέχνη που είχε επιλεγεί να εκπροσωπήσει τη Ρουμανία στη Eurovision 2020. Τώρα, μετά από την ακύρωση του διαγωνισμού, η Roxen δήλωσε σε live της στο Instagram ότι θα υψώσει τη σημαία της Ρουμανίας στη Eurovision 2021!

Βέβαια, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας TVR δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα κανένα σχέδιο για τη διαδικασία επιλογής για τη Eurovision 2021. Αλλά, η Roxen φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ να εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision!

Σε ζωντανή αναμετάδοση στο Instagram η Ρουμάνα καλλιτέχνης ρωτήθηκε για τον διαγωνισμό και για το ενδεχόμενο συμμετοχής της τον επόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Απαντώντας στις ερωτήσεις, η Roxen δήλωσε ότι πράγματι πρόκειται να συμμετάσχει κανονικά:

Έτσι, για εκείνους που με ρωτούν εάν θα εκπροσωπήσω τη Ρουμανία στην Eurovision του επόμενου έτους και δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα, ναι, θα πάω και του χρόνου!

Η δήλωση αυτή ακολούθησε προγενέστερη τοποθέτηση της ίδιας αναφορικά με το εν λόγω ενδεχόμενο. Όπως είχε δηλώσει η 20χρονη καλλιτέχνης την περασμένη Πέμπτη μετά την ακύρωση του διαγωνισμού:

Είμαι πολύ χαρούμενη που με επέλεξαν να εκπροσωπήσω τη Ρουμανία στη Eurovision και ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Είναι σίγουρα μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Αλλά με υπομονή και σωστές πληροφορίες, μπορούμε να την ξεπεράσουμε και να συνεχίσουμε όλες τις δραστηριότητές μας. Και γιατί όχι, να επιστρέψουμε για τη Eurovision 2021!

To TVR θα επιβεβαιώσει τα πλάνα του για τη Eurovision 2021 στους επόμενους μήνες. Ωστόσο, μετά από την ανακοίνωση της EBU, η Roxen δε θα μπορέσει να ερμηνεύσει το ατμοσφαιρικό “Alcohol You“, αλλά θα πρέπει να υποβάλλει ένα καινούργιο τραγούδι.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή της Ρουμανίας στη Eurovision 2020:

https://www.youtube.com/watch?v=TmqSU3v_Mtw

πηγή: wiwibloggs.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *