Ρωσία: Το “Uno” των Little Big στις τάσεις του YouTube πολλών ευρωπαϊκών χωρών!

Το δημοφιλές συγκρότημα Little Big θα είναι οι εκπρόσωποι της Ρωσίας στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision. Θα τραγουδήσουν στη σκηνή του Ρότερνταμ με το bubblegum-pop “Uno”.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε παράλληλα με το video clip πριν από μερικά εικοσιτετράωρα και ήδη ξεπέρασε τις 12 εκατομμύρια προβολές! Προφανώς, η πλειοψηφία των προβολών προέρχεται από την ίδια τη Ρωσία μιας και πρόκειται για χώρα με πλυθυσμό άνω των 145 εκατομμυρίων – όπως συμβαίνει και κάθε χρόνο με τη ρωσική συμμετοχή – ενώ ένας ακόμη παράγοντας για τις εντυπωσιακές θεάσεις της συμμετοχής τους, αποτελεί το γεγονός ότι το clip κυκλοφόρησε απευθείας στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube και όχι στο δικό τους.

Ωστόσο, το “Uno” ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση και εκτός Ρωσίας! Το clip εισήλθε στις τάσεις του YouTube σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ άλλων η Ουκρανία, η Γαλλία και η Γερμανία.

Αναλυτικά, για χθές 13/3 το “Uno” βρέθηκε στις τάσεις των εξής χωρών:

#1 Ρωσία, Εσθονία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Λετονία, Ουκρανία

#8 Γερμανία

#11 Ισραήλ

#16 Φινλανδία

#17 Αυστρία, Γαλλία

#19 Ηνωμένο Βασίλειο

#21 Ισπανία

#23 Τσεχία

#29 Νορβηγία

#37 Πολωνία

#45 Δανία

https://www.youtube.com/watch?v=L_dWvTCdDQ4

 

Την ίδια ώρα η Ρωσία φιγουράρει στην 5η θέση στη παράσταση νίκης των στοιχηματικών γραφείων ενώ το συγκρότημα προσκαλεί τους απανταχού fans να ακολουθήσουν το #unovisionchallenge στην εφαρμογή του Tik Tok!

 

Η Ρωσία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Α’ Ημιτελικό στις 12 Μαϊου. Συγκεκριμένα, θα εμφανισθεί στο πρώτο μισό της βραδιάς (θέσεις 1-8).

 

πηγή: kworb.net

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Στελιος
    Στελιος says:

    Και εδώ είναι νούμερο 20 στις τάσεις δηλαδή εντάξει πως γίνεται να μην έχουμε στις τάσεις την στεφανια και έχουμε την Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν. Μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία αυτή?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *