Σουηδία: “Ίσως ήρθε η ώρα για να νικήσει μια γυναίκα” δηλώνει ο Robin Bengtsson!

Μια μόλις ημέρα έμεινε πριν τον μεγάλο τελικό του Melodifestivalen 2020. Το φετινό Melodifestivalen είναι αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα, αφού τα τέσσερα πρώτα φαβορί, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων είναι γυναίκες υποψήφιες. Ένας από τους άνδρες διαγωνιζόμενους, ο Robin Bengtsson, που εκπροσώπησε την Σουηδία το 2017, μετά την νίκη του στο Melodifestivalen εκείνης της χρονιάς, δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, η Σουηδία πιθανόν να εκπροσωπηθεί από γυναίκα ερμηνεύτρια.

Οι πρόβες στην Friends Arena, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Melodifestivalen 2020, το Σάββατο 7 Μαρτίου είναι εντατικές και παρά τον φόβο του κορωνοϊού, η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας θα διεξάγει κανονικότατα το γεγονός, αν και αναμένεται να συναθροισθούν εκεί περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι!

Τελευταία πάντως εκπροσώπηση της Σουηδίας από γυναίκα ήταν το 2014 με την Sanna Nielsen, έκτοτε μόνο άνδρες ήταν οι νικητές του Melodifestivalen. Πάντως και οι φετινοί φιναλίστ ασπάζονται την άποψη των προγνωστικών και των στοιχημάτων και βλέπουν γυναίκα εκπρόσωπο στο Ρότερνταμ από την Σουηδία.

Όλα θα εξαρτηθούν από το ποιος θα είναι καλύτερος αυτό το βράδυ. Αυτή τη χρονιά πιστεύω ότι θα είναι γυναίκα.

Anna Bergendahl

Περίπου το ίδιο υποστηρίζει και ο Robin Benggtson:

Υπάρχουν πολλές γυναίκες υποψήφιες φέτος. Ίσως ήρθε η ώρα να κερδίσει μια γυναίκα…αν φυσικά δεν κερδίσω εγώ!

Οι Mamas που ήταν και πέρσι στον διαγωνισμό της Eurovision, συμμετέχοντας στα φωνητικά του John Lundvik και φέτος είναι ένα από τα φαβορί για την νίκη, δηλώνουν αισιόδοξες και αυτές για την αλλαγή στο φύλο του νικητή:

Η γυναίκα αρχίζει να ανεβαίνει και να παίρνει την θέση που της αξίζει στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν μόνο άνδρες νικητές, οπότε ο κόσμος μπορεί να έχει κουραστεί από αυτό.

Σύμφωνα πάντως με τα γραφεία στοιχημάτων μεγάλο φαβορί για την νίκη είναι η Dotter με το Bulletproof, με τις Mamas, την Anna Bergendahl και την Hanna Ferm να ακολουθούν.

Τι πιστεύετε θα επαληθευτούν τα στοιχήματα και τα προγνωστικά; Θα έχουμε γυναίκα εκπρόσωπο για την Σουηδία μετά από έξι χρόνια;

Πηγή: SVT

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *