Σουηδία: Δεν θα παρευρεθεί στην συνάντηση των αρχηγών αποστολών λόγω κορωνοϊού!

Η εφημερίδα Dagens Nyheters αναφέρει ότι η Σουηδία ακυρώνει τα σχέδια για συμμετοχή στην ετήσια συνάντηση των Αρχηγών Αποστολών στο Ρότερνταμ την επόμενη εβδομάδα. Όπως εξηγεί η σουηδική δημόσια τηλεόραση, έλαβαν αυτή την απόφαση ως προληπτικό μέτρο.

Θα συμμετάσχουν στην συνάντηση αρχηγών διαδικτυακά

Η παραγωγός του Melodifestivalen, Anette Helenius , λέει ότι η SVT επέλεξε να ακυρώσει την συμμετοχή της ως προληπτικό μέτρο. Πιστεύουν ότι η συμμετοχή στην συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί με ψηφιακά εργαλεία.

Είναι μια αρκετά συνηθισμένη συνάντηση για εμάς. Παρακολουθήσαμε αυτή τη συνάντηση ετησίως και γνωρίζουμε τι αναμένεται από εμάς και στη συνέχεια πιστεύουμε ότι μπορούμε να παραδώσουμε ό, τι χρειαζόμαστε ψηφιακά. Είναι μια απλή προφύλαξη η μη παρουσία μας.

Anette Helenius

Όταν ερωτήθηκε, η Anette για όλα όσα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με πιθανή ακύρωση ή χρονικής μετάθεσης της Eurovision 2020, απαντά ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε εάν η Σουηδία πρέπει να ακυρώσει τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ.

Εναπόκειται στους διοργανωτές να προβούν στην αξιολόγηση εάν υπάρχει λόγος να ακυρωθεί το γεγονός. Έτσι περιμένουμε τις συστάσεις τους. Δεν βλέπω κανένα λόγο να είμαστε δύσπιστοι ως προς την κρίση τους.

Anette Helenius

Η ετήσια συνάντηση των επικεφαλής αντιπροσωπειών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 9 Μαρτίου στο Ρότερνταμ.

Πηγή: ESCxtra

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Τους θεωρώ (επιεικώς) υπερβολικούς… Εαν πήγαιναν στην Κίνα, θα το καταλάβαινα. Τώρα που θα πήγαιναν σε μια χώρα που δεν έχει ότι ένα κρούσμα (απ’ ότι ξέρω) και παίρνουν τέτοιες προφυλάξεις τότε ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η κίνηση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *