Σουηδία: “Δεν ξέρω αν ήθελα να πάω στην Eurovision” δηλώνει η Dotter!

Το μεγάλο φαβορί του χθεσινού τελικού του Melodifestivalen ήταν η Dotter, η οποία όμως για 1 μόλις βαθμό δεν κατάφερε να νικήσει τις Mamas. Η ίδια σε δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος της βραδιάς δήλωσε πόσο χαρούμενη είναι για την αγάπη που εισέπραξε τόσο η ίδια, όσο και το τραγούδι της, αλλά και για την αβεβαιότητα της, αν ήταν έτοιμη για τον διαγωνισμό της Eurovision. Σε ανάλογες δηλώσεις κινήθηκε και η Anna Bergendahl, που τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Ούτε το κοινό, αλλά ούτε οι επιτροπές μπορούσαν χθες να αποφασίσουν ποιος από τους δύο πρέπει να εκπροσωπήσει την Σουηδία στην Eurovision 2020. Οι κριτικές επιτροπές έδωσαν από 65 βαθμούς στην Dotter και στις Mamas και το κοινό τους έδωσε από 71 και 72 βαθμούς αντίστοιχα.

Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι η Dotter θα κέρδιζε ακόμα και στην ισοπαλία, αφού στην επιτροπή είχε λάβει ένα 10αρι παραπάνω από τις Mamas (τα 12αρια ήταν ίσα).

Πήρα κάποιους μικρούς βαθμούς από τις διεθνείς επιτροπές. Ανακουφίστηκα που δεν κέρδισα. Δεν ξέρω αν ήθελα να πάω στην Eurovision. Οι Mamas το άξιζαν και το ήθελαν περισσότερο.

Dotter

Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις της Anna Bergendahl που κατέλαβε την τρίτη θέση του φετινού Melodifestivalen.

Είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα μου αυτή την στιγμή. Είμαι τόσο ευγνώμων για την τρίτη θέση. Κέρδισα τόσα πολλά φέτος. Είμαι πολύ χαρούμενη για τις Mamas. Ως ακροατής και εγώ το τραγούδι τους θα ψήφιζα. Είναι ένα σπουδαίο τραγούδι.

Anna Bergendahl

Τα στοιχήματα πάντως δεν υποδέχθηκαν πολύ ένθερμα την νίκη των Mamas, αφού η Σουηδία μετά από πάρα πολλά χρόνια, είναι στην όγδοη θέση των στοιχημάτων για την νίκη στον διαγωνισμό, μία ημέρα πριν την συνάντηση των αρχηγών, στο τέλος δηλαδή της σεζόν των εθνικών τελικών.

Εσείς ποια πιστεύετε ότι θα είναι η τύχη τους στον διαγωνισμό;

Πηγή: Aftonbladet
15 ΣΧΟΛΙΑ
      • Μάριος
        Μάριος says:

        Γράφω αλλού γιατί αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να καταθέτω τον δικό μου οβολό στη διαφήμιση και την επιβίωση ενός site με το οποίο διαφωνώ κάθετα με τους τρόπους που επιλέγει να ενημερώνει και να μαζεύει κοινό, επισκεψιμότητα και άρα έσοδα. Στα ψέματά σας όμως θα απαντάω, και από εδώ και από αλλού.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Δεν εχω μπει καν στον κόπο να σχολιάσω τα όσα ανακριβή και αήθη έχεις πει τον τελευταιο καιρο. Θα ήθελα απλα να πω, όχι φυσικα ότι δεν το εχεις δει, ότι το σαιτ μας, ούτε διαφημίσεις έχει, ούτε χορηγούς. Είναι απλά το χόμπι μας και η διασκέδαση μας και πίστεψε με τα νούμερα της επισκεψιμότητας το χουν καταλάβει πολυ καλά αυτό…

          Απάντηση
        • C'est tout :)
          C'est tout :) says:

          Παρ’ όλα αυτά συνεχίζεις να έρχεσαι και να διαβάζεις από ότι όλοι βλέπουμε. Πρέπει να είσαι μεγάλος μαζόχας.

          Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      1ον. Σταματήστε οι euro-ταλιμπάν τα ψεύδη. Είπα ότι ΘΕΛΩ να κερδίσει η Dotter, ουδέποτε προδίκασα το αποτέλεσμα, και μάλιστα μίλησα για μία γενικά κακή χρονιά για το MF.

      Απάντηση
      • eurogreek
        eurogreek says:

        Στις 24 Φεβρουαρίου σε άρθρο για τα στοιχήματα που είχε δημοσιευθεί τότε για το Melodifestivalen γραφεις: Δεν θα υπάρχει καμία αμφίρροπη κατάσταση στο τέλος. Αντίθετα τα σενάρια για μάχη Bergendahl και Ferm για την πρωτιά είναι αυτά που είναι προβολές των επιθυμιών των fan. Είναι πολύ καθαρά τα πράγματα φέτος για το ποιο τραγούδι έχει ρεύμα για να κερδίσει.
        Πάλι βουλωμένο γράμμα διάβασες. Φυσικά θα βγουν όλες οι προφητείες σου μέχρι το Μάιο.

        Απάντηση
        • Μάριος
          Μάριος says:

          Και έπεσα απολύτως μέσα, ούτε η Bergendahl, ούτε η Ferm διεκδίκησαν έστω για μία στιγμή χθες την πρωτιά, παρά τις προβλέψεις πολλών fan.

          Απάντηση
  1. gogos
    gogos says:

    Το “πρόβλημα” δεν είναι οι όποιες προβλέψεις και “θέλω” του κάθε φαν, ούτε φυσικά οι δικές σου. Το πρόβλημα @Μάριος είναι ότι προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου σε τρίτους για κάποιο τραγούδι που εσύ θεωρείς σπουδαίο ή όχι. Το να επιτίθεσαι με ειρωνείες και προσβολές σε όποιον έχει άλλη μουσική άποψη δεν νομίζω ότι πετυχαίνεις κάτι, περα από αρνητικά σχόλια από πολλούς φαν που ασχολούνται με τον διαγωνισμό. Έπειτα μας το παίζεις και θιγμένος.

    Για να μη λέω όμως γενικόλογα θα αναφερθώ στην επίθεση σου κάτω από τα σχόλια μου, επειδή κάθε φορά που αναφέρω ότι μου αρέσει κάποιο τραγούδι που δεν αρέσει σε σενα αρχίζεις να ειρωνεύεσαι. Προφανώς δεν πτοούμαι με κάτι τέτοιο, αλλά είναι απορίας άξιο γιατι δεν μπορείς να δεχτείς ότι ΟΛΟΙ ΔΕΝ έχουν την ίδια άποψη και γούστο για ένα τραγούδι. Μπορεί εσένα π.χ να σου αρέσουν τα κλαρίνα κι μενα όχι. Είναι δυνατόν αυτό και μόνο να με κάνει να λοιδορώ το γούστο σου και σενα για κάτι που μουσικά σε εκφράζει;

    Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      Δηλαδή αν κάποιος υποστηρίξει ότι ο Σεφερλής είναι ανώτερος από τον Χορν, δεν πρέπει να το σχολιάσουμε ή και να το αποδομήσουμε, στο όνομα της ‘προσωπικής άποψής’; Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να σεβόμαστε γνώμες, έχουμε μόνο υποχρεώση να σεβόμαστε ανθρώπους (που έχουν κάποιες γνώμες).

      Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Σέβομαι, δεν σημαίνει ότι συμμερίζομαι. Κάπου τα χεις μπερδέψει νομίζω.
        Κανείς δεν σε υποχρέωσε για τίποτα. Δηλαδή εσύ ό,τι δεν συμμερίζεσαι, αυτομάτως έχεις το δικαίωμα να το χλευαζεις. Μάλιστα…

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *