Σουηδία: Η δήλωση των Mamas μετά την ακύρωση της Eurovision 2020!

Οι The Mamas, που θα εκπροσωπούσαν τη Σουηδία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, είναι από τους πρώτους διαγωνιζόμενους που έκαναν επίσημη δήλωση για την επίσημη πλέον ακύρωση του διαγωνισμού.

Σε ανάρτησή τους δήλωσαν τα εξής:

Φυσικά, σεβόμαστε την απόφαση που λήφθηκε και κατά τη διάρκεια της τωρινής κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην οποία βρισκόμαστε όλοι, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από το γεγονός ότι δεν μπορούμε να πάμε στο Ρότερνταμ. Φυσικά, είμαστε απίστευτα λυπημένοι σε προσωπικό επίπεδο που εμείς και το τραγούδι μας δεν μπορούμε να διαγωνιστούμε στο μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό στον κόσμο μετά τη νίκη μας στο Melodifestivalen. Ανυπομονούσαμε να εκπροσωπήσουμε τη Σουηδία με το Move. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να ακούει το τραγούδι μας με το μήνυμα ότι μπορούμε να κινήσομε τα βουνά μαζί, κάτι που σήμερα είναι ακόμη πιο σημαντικό όταν όλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη και να κάνουν το σωστό. Αν βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον σε αυτή τη δύσκολη εποχή, θα οδηγηθούμε σε κάτι καλό στο τέλος. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν επίσης στον διοργανωτή της ESC που εργάστηκε σκληρά σε έναν ανηφορικό αγώνα. Φροντίζετε τον εαυτό σας!”.

Υπενθυμίζουμε πως όλα αυτά συμβαίνουν μετά την επίσημη ανακοίνωση της ακύρωσης της φετινής διοργάνωσης από την EBU, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

 

1 reply
  1. Reverb
    Reverb says:

    Η EBU λοιπόν πετάει θρασύτατα το μπαλάκι στους broadcasters και ρίχνει 41 τραγούδια στα σκουπίδια. Πραγματικά θλιβερή αντίδραση και σε εντελώς λάθος χρόνο

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *