Σουηδία: Κανονικά το Melodifestivalen 2021!

Καταιγισμού εξελίξεων συνέχεια…. Με tweet στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το Melodifestivalen ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί κανονικά και το 2021. Αυτό σημαίνει πως η επιλογή της σουηδικής συμμετοχής για το 2021, θα βασιστεί άλλη μια φορά στο format αυτό. Έτσι, οι The Mamas δε θα μπορέσουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο διαγωνισμό του Ρότερνταμ. Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται κάλλιστα να συμμετάσχουν στο Melodifestivalen 2021 διεκδικώντας τα σκήπτρα τους!

Όπως ανέφερε ο Christer Björkman, αρχηγός της σουηδικής αποστολής, σε δηλώσεις του:

Είναι μια πολύ ατυχής συγκυρία για όλους τους καλλιτέχνες. Αισθάνομαι ιδιαίτερα άσχημα για όλους τους καλλιτέχνες και ιδιαίτερα για τις Mamas, που δεν θα τους δοθεί η ευκαιρία να τραγουδήσουν στη σκηνή της Eurovision. Είναι επίσης πολύ ατυχές, που μια παράδοση 64 ετών θα σπάσει.

Έτσι λοιπόν, ο νικητής του Melodifestivalen 2021 αναμένεται να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στον διαγωνισμό της Eurovision του επόμενου έτους!

Παρακάτω μπορείτε να θυμηθείτε το τραγούδι “Move”, με το οποίο επρόκειτο να διαγωνιστούν οι The Mamas τον Μάιο στο Ρότερνταμ!

https://www.youtube.com/watch?v=7EpSBDPlZn4

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *