Στοιχήματα: Στην πρώτη θέση ξανά η Λιθουανία | Μεγάλες αλλαγές λίγο πριν την ανακοίνωση όλων των συμμετοχών!

Αρκετές ανατροπές είχαμε στον πίνακα των στοιχημάτων τις τελευταίες ημέρες, λίγο πριν ανακοινωθούν πλέον όλες οι συμμετοχές του διαγωνισμού. Στην πρώτη θέση πέρασε ξανά η Λιθουανία, με την Ισλανδία να πέφτει στην δεύτερη θέση και την Βουλγαρία λίγο πριν ανακοινωθεί η συμμετοχή της, να είναι στην τρίτη θέση!

Το On Fire των The Roop φαίνεται να φουντώνει ξανά και κατακτά για δεύτερη φορά την πρώτη θέση στις αποδόσεις των στοιχημάτων. Η Ισλανδία μετά την εντυπωσιακή της άνοδο, αλλά και τις καταγγελίες που θέλουν την πλατφόρμα του Netflix, να είναι σπόνσορας της συμμετοχής τους, Think About Things, έχασε έδαφος τις τελευταίες ημέρες και είναι πλέον στην δεύτερη θέση.

Tην πεντάδα κλείνει η Ρωσία, αλλά και μια νέα είσοδος, η Ελβετία! Η Ελλάδα βρίσκεται στην 18η θέση, λίγο χαμηλότερα από εκεί που την συναντήσαμε την προηγούμενη φορά, ενώ η Κύπρος είναι στην 27η θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAUxuuu1w8

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει η Λιθουανία να κερδίσει τελικά στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision;

6 ΣΧΟΛΙΑ
    • Πετρος
      Πετρος says:

      Πεντάδα. Τα στοιχήματα βάζουν ηψηλα αυτές τις χώρες γιατί έχει γίνει γνωστή η σκηνική παρουσία και έτσι έχουν βγάλει μια ολοκληρωμένη άποψη. Ενώ για την Ελλάδα όχι γιατί δεν την ξέρουν. Το βιντεοκλίπ έχει δημηουργισει αυτήν την άποψη καθώς φαίνεται να είναι κάπως παιδικό και σε αποσπά από το τραγούδι. Οι απόψεις θα αλλάξουν άμεσα με την σκηνική παρουσία

      Απάντηση
      • George
        George says:

        Συμφωνω και επαυξανω με αυτο που λες.Δυστυχως το βιντεο κλιπ εκανε πολυ κακο στο τραγουδι μας,ενω ειναι καλο και εχει πολλες προοπτικες,το σουρεαλιστικο του βιντεο κλιπ σε αποσπα και βλεπεις λιγοτερο σοβαρα την συμμετοχη.Αλλιως θα ημασταν ψηλοτερα.Ας ελπισουμε να μην επαναλαβουν το ιδιο λαθος στη σκηνικη παρουσια!

        Απάντηση
  1. Πανος Μαντας
    Πανος Μαντας says:

    Θεωρω οτι η θεση της ελλαδας ειναι λογω της χαμηλης δυναμικης που εχουμε ως χωρα τα τελευταια χρονια στον διαγωνισμο και οχι λογω τραγουδιου. Ας ελπισουμε οτι θα αλλαξει το κλιμα με την προωθηση του τραγουδιου και τις προβες. Κι αυτο ειναι επιθυμητο οχι μονο για την φετεινη μας θεση αλλα και για επομενους διαγωνισμους. Κοντευουμε να γινουμε Σαν Μαρινο και Μαυροβουνιο.

    Απάντηση
  2. Γιώργης
    Γιώργης says:

    Η θέση της Ελλάδος δεν είναι λόγω της χαμηλής δυναμικής των περασμένων ετών αλλά εξαιτίας του άθλιου τραγουδιού. και ότι και να κάνει ο φωκάς, το πολύ πολύ να τερματίζει τελευταίο στον τελικό. ΑΝ περάσει που δεν το κόβω. αλήθεια έχετε πάρει χαμπάρι ότι παίζει να μη γίνει καν ο διαγωνισμός? μήπως είναι ευκαιρία να αποσυρθεί η Ελλάδα για να αποφύγει το διασυρμό?

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Πραγματικά τώρα τα σκεφτηκεςχαυτα που είπες??? Ή απλά τρολαρεις? Γελάω τόσο δυνατά! Άντε αγόρι μου μπες δες κανα reaction στο yt και άσε αυτές τις βλακείες περί αποκλεισμού! Είσαι τραγικός και συγχρόνως αστείος!!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *