Φινλανδία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον τελικό του UMK 2020!

Απόψε το βράδυ στο Τάμπερε της Φινλανδίας, πραγματοποιείται ο εθνικός τελικός της χώρας, UMK 2020. Πολλοί θεωρούν ανούσια την σημερινή διαγωνιστική βραδιά, καθώς στην Φινλανδία τόσο σύμφωνα με τα στοιχήματα, όσο και με τα προγνωστικά, αλλά και τις προβολές στο YouTube κλπ, υπάρχει το μεγαλύτερο φαβορί σε εθνικό τελικό, τουλάχιστον για την φετινή σεζόν.

Η Erika Vikman με το Cicciolina έχει αποδόσεις σε ορισμένες εταιρείες ακόμα και 1,35, κάτι που καθιστά σχεδόν δεδομένη την νίκη της στο UMK 2020. Αυτό βέβαια μένει να φανεί και στην πράξη, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που είδαμε μεγάλα φαβορί να μην τα καταφέρνουν εξίσου καλά στο live. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι σε κανέναν άλλο εθνικό τελικό φέτος, δεν είχαμε κάποια συμμετοχή που να θεωρείται καθολικά, τόσο ισχυρό φαβορί.

Οι κάτοικοι εκτός Φινλανδίας μπορούν να ψηφίσουν το αγαπημένο τους τραγούδι δωρεάν, απλώς κατεβάζοντας την ειδική εφαρμογή που υπάρχει εδώ και δημιουργώντας εύκολα έναν λογαριασμό έτσι ώστε να μπορούν να ψηφίσουν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το UMK 2020 στις 21:00 ώρα Ελλάδος μέσα από τον επίσημο ιστότοπο του UMK εδώ καθώς και μέσω της live μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού Yle TV1 εδώ.

Ποιος θα θέλατε να εκπροσωπήσει την Φινλανδία στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *