Φωκάς Ευαγγελινός: “Δεν θα πετάξει η Stefania στην σκηνή της Eurovision”!

Στην εκπομπή της ΕΡΤ με τον Μιχάλη Μαρίνο, Eurovision Αντίστροφη Μέτρηση, βρέθηκε ο σκηνοθέτης των επιτυχιών, Φωκάς Ευαγγελινός. Ο Φωκάς αποκάλυψε αυτό που και εμείς σε σχόλια είχαμε ξακαθαρίσει, ότι η Stefania δεν θα πετάξει στην σκηνή της Eurovision 2020, όπως πολλοί εικάζουν εξαιτίας του βίντεο κλιπ.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι ένας από τους πολύ λίγους επαγγελματίες του είδους που γνωρίζουν τόσο καλά τον διαγωνισμό. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει κάτι για την φετινή μας συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Ακριβώς όπως διαβάσατε μέσα από το Eurovision Fun, ο Φωκάς Ευαγγελινός δήλωσε ότι έχει σχεδιαστεί το σενάριο της σκηνικής μας παρουσίας εδώ και μήνες και μάλιστα έχει σταλεί στην διοργάνωση.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης διέψευσε και τις φήμες που ήθελαν την Stefania να πετάει στην σκηνή του Ahoy. Οι φήμες αυτές προφανώς προέκυψαν από το concept του video clip. Ο Φωκάς εξήγησε ότι άλλο το video clip και άλλο το τι θα κάνει στην σκηνή του διαγωνισμού.

Είμαι κατηγορηματικός δεν πρόκειται να πετάξει η Stefania στην σκηνή της Eurovision.

Φωκάς Ευαγγελινός

Ο Φωκάς όπως ανέφερε έχει ξεχωρίσει την Stefania για την εργατικότητα της, τη φωνή της, αλλά και το πάθος που έχει για την εκπλήρωση του ονείρου της: Να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision!

Η Stefania έχει τα κότσια και δύναμη παρότι είναι 17 χρονών, για να εμφανισθεί στην σκηνή της Eurovision!

Όπως πολύ σωστά είχε προβλέψει η Μαρία Κοζάκου στην πρώτη εκπομπή της Eurovision Αντίστροφη Μέτρηση, ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν αποκάλυψε τίποτα στον Μιχάλη Μαρίνο για το πως θα εμφανιστεί η Stefania στην σκηνή του διαγωνισμού.

Όπως καταλαβαίνετε μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun, για πλήρη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

15 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ευτυχώς! Αν και ήταν αναμενόμενο να μην πετάξει…θα ήταν πολύ προβλέψιμο και ξεπερασμένο,αν σκεφτούμε ότι το έχει κάνει ήδη ο Bilan το 2009.
    Νομίζω χορός κίνηση και κάποια visual εφέ τύπου Fuego θα είναι ο,τι πρέπει,μιας και δε θεωρώ ότι μπορούμε σαν χώρα να στήσουμε κάτι ανάλογο με την συμμετοχή της Ρωσίας το 2016…
    Εν αναμονει των προβών λοιπόν μπας και κερδίσουμε το χαμένο έδαφος όπως η Φουρέιρα ή η Καλομοίρα(αν και εφόσον γίνει φυσικά ο διαγωνισμός και αναλόγως το πώς!)
    Καλή μας επιτυχία!!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Μα σας το λέγαμε εξ αρχης..Ουτε πετάγματα ουτε διάφορα αλλα γραφικά που ακούστηκαν. Ειναι σαν αυτα που γράφαν καποιοι με πάσα βεβαιοτητα οτι θα εχει λίρα το τραγουδι.

      Απάντηση
          • Nikos
            Nikos says:

            Και για το τραγουδι δεν εδωσε ο Κοντοπουλος αλλα ειχατε δωσει παραπανω απο hint….

          • Miltos
            Miltos says:

            @ Nikos, στα παιδιά προφανώς έχει ζητηθεί να μην αποκαλύψουν τίποτα όσον αφορά τη σκηνική εμφάνιση! Ας το σεβαστούμε! Λογικά θα έχουν σχεδιάσει κάτι άκρως τηλεοπτικό και εντυπωσιακό και αποφεύγουν τα spoilers, φαντάζομαι ότι όταν και αν έρθει η ώρα τα παιδιά θα μας δώσουν περαιτέρω πληροφορίες!

    • Eurodisaster
      Eurodisaster says:

      Εννοείται, αλλά δεν πειράζει, άσε μερικούς να πιστεύουν ότι θα πάμε κανονικά σε διαγωνισμό στη σκηνή της Ολλανδίας. Εδώ πίστεψαν ότι το superg!rl επρόκειτο να είναι hit.

      Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Πριν από μια εβδομάδα “κυκλοφόρησε” ένα σχόλιο που ανέφερε διάφορα στοιχεία για τη παρουσίαση της χώρας μας. Πάντα κρατάω μικρό καλάθι σε τέτοια σχόλια, αλλά στο πρώτο σκέλος του σχολιου “έπεσε” μέσα… (για το πέταγμα).

    Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        “H Στεφανία δεν πρόκειται να πετάξει όπως ακούγεται. Από έγκυρη πηγή, το σόου θα βασίζεται στα 4 στοιχεία της φύσης, φωτιά, αέρας, νερό, γη με τη Στεφανία να τα χρησιμοποιεί και να τα ελέγχει. Οι χορευτές θα είναι στο σύνολο 4 και θα κάνουν και φωνητικά αλλά στις οθόνες μας θα δούμε περισσότερους.”

        Απάντηση
  3. Ανδρέας Τράσας
    Ανδρέας Τράσας says:

    Για να είναι δυνατή και εντυπωσιακή η εμφάνιση της επι σκηνής δε σημαίνει ότι πρέπει να πετάξει,μπορούν να γίνουν και πιο εντυπωσιακά πράγματα…
    Δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η εμμονή με το “πέταγμα”, το είδαμε στο video clip,δε είναι απαραίτητο να το δούμε κσι στο stage.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *